Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[D3 03 4.2MPI/LPG ] Silnik stanął podczas jazdy

aaaudia8
Forum Audi A8
Forum Audi A8

uszkodzony silnik 4.2 BFM

Post autor: aaaudia8 » 26 kwie 2015, 10:46

POZNAN77777A8 pisze:Dziękuje wszystkim za odpowiedzi.Tak podejrzewałem,ale wolałem zapytać bardziej doswiadczonych ludzi. <niewiem>

P.s. ma kto
s moze na sprzedaż sensowny motor BFM 4.2.

Witam.
Niestety mam ten sam problem i podobne sytuacje -kupiłam samochod 3msc temu,byłdobrze ,,polikowany,, <onie> Jezdzilismy w Mławie -bo tam kupilismy po mechanikach,stacji diagnostycznej(widocznie znajomej sprzedajacemu)i niby poduszka pod silnikiem -(bo silnik nierowno pracował-delikatnie)
Kupilismy ;(
Samochod do dzis odpala,jezdzi,coraz słabiej,ale chodzi-nie ma cisnienia na 7 cyiindrze,zapala sie EPC-diagnoza- tłok,zawory,gładz cylindrowa uszkodzona-nie naprawialna <niewiem>
To naprawde powinno byc karalne :/ :/
Nie powinno sie tak ludzi oszukiwac ;( Coz mam tylko nadzieje ze sprzedajacemu w Mławie przydarzy sie podobna sytuacja-jezeli nie mozna inaczej zadac sprawiedliwosci <amasz>

Gość

Post autor: Gość » 26 kwie 2015, 11:31

Da sie to naprawic ale jest to z punktu widzenia ekonomicznego nieopłacalne.

Awatar użytkownika
k44761
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: k44761 » 26 kwie 2015, 12:26

Trzeba bardzo uważać zanim sie cos kupi.
Ja kupiłem d3 od znajomego, zreszta tutejszego forumowicza i tez wyszly kwiatki i to niezle.
Wszystko miało być ok a okazalo się inaczej. Nie chce mi sie walczyć, odchwaszczam sam, mam nadzieje tylko załatwić jeszcze sprawę z napinaczami.
Elektronika samochodowa.

Awatar użytkownika
tutenhamon
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: tutenhamon » 27 kwie 2015, 10:32

Ciężki temat , najgorsze jest to że ludzie nie mają sumienia i pchają uszkodzony wóz nie powiadamiając o uszkodzeniach . Niestety dla niektórych liczy się tylko kasa <niewiem>

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl