[D2 94 4.2PB ] Konsola środkowa z FL w preFL
Wiesz co, no jeśli cala konsola będzie źle skręcona to czy FL czy prefl moim zdaniem nie ma różnicy. Poszczególne części jak kratki tunel środkowy,schowek, radio, dekory...zauważ ze wszystko jest skręcane, wiec jak nie dokrecisz to będzie szuracApophis pisze:Jak co ma trzeszczeć?? Przekladki. Wiem bo widziałem takie cudo
Chyba ze ktoś jakieś rezanko wyczynia, typu tablet zamiast radia...
to nie jest zwykły napęd...to
Panowie spokojnie spokojnie mialem polifowa ramke załozoną bo radio jest 2 din video. Niestety ten egzemplarz daleko odbiega od ideału do ktorego chce go przyblizyc i z checią zostawil bym wlasnie ten poliftowy bo osobiscie bardziej mi sie podoba
Przerabialem kiedys podobny temat w vectra b to w miare analogicznie lifta moza bylo w srodku zrobic a tutaj widze juz inzynierowie wepchali swoje łapki
W panelu climatronika jest sterowanie podgrzewaniem foteli i tez pewnie nie bedzie dalo sie podlaczyc, na obecną chwile przerabiam temat UPG ale lada dzien wroce do tematu.
Tak czy inaczej dzieki chlopaki za odpowiedzi i dalej czekam na burze mózgu:) moze posiada ktos schemat instalacji a bardziej kolorów przewodow w pre fl i fl ???
Przerabialem kiedys podobny temat w vectra b to w miare analogicznie lifta moza bylo w srodku zrobic a tutaj widze juz inzynierowie wepchali swoje łapki
W panelu climatronika jest sterowanie podgrzewaniem foteli i tez pewnie nie bedzie dalo sie podlaczyc, na obecną chwile przerabiam temat UPG ale lada dzien wroce do tematu.
Tak czy inaczej dzieki chlopaki za odpowiedzi i dalej czekam na burze mózgu:) moze posiada ktos schemat instalacji a bardziej kolorów przewodow w pre fl i fl ???
Kolego wszystko będzie działać bez żadnych problemów i przeróbek tylko potrzebujesz sygnał Can żeby załączyć sprężarkę do klimy
"Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj"