![]() |
![]() |
![]() |
[D2 97 4.2PB/LPG ] Wiązka - wiatrak chłodnicy
[D2 97 4.2PB/LPG ] Wiązka - wiatrak chłodnicy
potrzebuje zdjęcie gdzie wchodzi wiązka w instalacje, od wiatraka chłodnicy, bo nie mam podłączenia, a przy wiatraku jest tylko ucięty kabel w instalacji nie ma nigdzie odpowiedniego wtyku, być może ktoś go wyciął. To znaczy orzeł od którego kupiłem.
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2015, 07:41 przez speedanad, łącznie zmieniany 1 raz.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Od wiatraka w stronę kierunkowskazu idzie wiązka potem w dół ,u mnie jest go dość sporo w tej czarnej koszulce obok jasno brązowego . następnie jest podczepiony do rury odboju od dołu i idzie w stronę przegrody. Dalej nie mogę w tej chwili ci pomóc.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Oczywiście to jest w przedlifcie ale myślę że u ciebie będzie podobnie.
Oczywiście to jest w przedlifcie ale myślę że u ciebie będzie podobnie.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Przekaźniki od wiatraka masz pod deską, zegarami nr 214 o ile się nie mylę powodzenia 

"Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj"
no właśnie u mnie nie ma pod zegarami, szukałem pod deską nawet zegary ściągałem, nie mogę tego nigdzie znaleźć. a przekaźnik 214 leżał luzem rozebrany. znalazłem przekaźniki sa one pod deską faktycznie ale ten plastik od nawiewu trzeba zdemontować bo ich nie widać śą koło drążka kierownicy co wchodzi w ściankę,