A8 D3 --> Body S8 + doposażenie by Aro51
Przecieram tylko szlaki, na forum pelno informacji , ze kazdy chcialby montowac duzy fis niestety zero konkretow da sie czy sie nie da.No pięknie kolego ,dajesz motywacje do daleszego działania
Jak widac da sie i brak radaru w niczym nie przeszkadza, nic sie nie pali.
Zegary od S8 sa piekne, czcionka, wyraziste podswietlenie i cyfrowe wyswietlanie predkosci, ale to akurat do ogarniecia w kazdym liczniku potrzeba mu tylko nowszy soft.
Piękna rzecz <aparat> też miałem takie plany ale nad moim na razie zawisło jakieś fatum i mam w nim inne rzeczy do porobieniaaro51 pisze:Narazie cos takiego
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- stillbadboy
- Super Klubowicz
Po awarii serwera. Może coś mam to zapodam ale generalnie tez mi z tel wszystko wyparowalo.
No rzeczywiscie nic nie dziala. Ja zadnych zdjęc nie mam. Trzeba pstryknac cos nowego, a narazie czasu brak na sesje.
Co nowego:
Olej jak zawsze motul 5w40 z filtrem
powietrze
paliwo
kabina
2x nowa sonda przed katem
nowe uszczelki pod kolektorem ssacym bo jak inaczej wymienic sondy bez jego demontazu
No rzeczywiscie nic nie dziala. Ja zadnych zdjęc nie mam. Trzeba pstryknac cos nowego, a narazie czasu brak na sesje.
Co nowego:
Olej jak zawsze motul 5w40 z filtrem
powietrze
paliwo
kabina
2x nowa sonda przed katem
nowe uszczelki pod kolektorem ssacym bo jak inaczej wymienic sondy bez jego demontazu