Foss coś jest nie tak bo niby te pomarańczowe "Wtryskiwacz koloru pomarańczowego stworzony jest do pracy w pojazdach wolnossących o mocy do 27KM/cyl" 27x8=216KM, czyli do a8 tylko żółte powinny być z tego wynika one mają do 40KM
![]() |
![]() |
![]() |
[D3 03 4.2MPI ] Instalacja gazowa BRC
-
paweldzwo
- Super Klubowicz

Tak mnie kusiło że poszedłem sprawdzić, mam żółte nowego typu, podobno dużo lepsze gazownik który zakłada po kilka instalacja mówi że po zmianie jeszcze nikomu nie wymieniał żadnego wtrysku ...
Foss coś jest nie tak bo niby te pomarańczowe "Wtryskiwacz koloru pomarańczowego stworzony jest do pracy w pojazdach wolnossących o mocy do 27KM/cyl" 27x8=216KM, czyli do a8 tylko żółte powinny być z tego wynika one mają do 40KM
- FOSS
- Super Klubowicz

Nie wiem czemu wszyscy jak mantrę powtarzają coś co opisuje sprzedawca "Jacuś"paweldzwo pisze:Foss coś jest nie tak bo niby te pomarańczowe "Wtryskiwacz koloru pomarańczowego stworzony jest do pracy w pojazdach wolnossących o mocy do 27KM/cyl" 27x8=216KM, czyli do a8 tylko żółte powinny być z tego wynika one mają do 40KM
Jak szukałem info o tych wtryskiwaczach to znalazłem takie coś:
- niebieskie 28kW
- pomarańczowe 36kW
- żółte 42kW
Czyli moje pomarańczowe 36kW x 1,36 x 8 = 391KM
Mam u siebie wtryski pomarańczowe + 2 reduktory GeniusMax i na tym zestawie jadąc wyłącznie na LPG mogę zamknąć budzik (280km/h) a to raczej nie wskazuje na mało wydajne wtryski
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-