[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
No na zimowce niestety, aura nie sprzyja... Ale na dniach bedziem wrzucac letnia role Ciesze sie ze sie podoba
koziolek, no srednica dla mnie jest wporzo... glosny wydech i surowa koncowka dla mnie ida w parze, nie wszystkim sie musi podobac Mozesz zawsze zrobic jak mialem wczesniej... A haj mi sie znudzi to znow wrzuce cichszy dual... Hehe co za czasy zeby procz 2och kompletow opon, czlowiek mial 3 wydechy do jednego auta
koziolek, no srednica dla mnie jest wporzo... glosny wydech i surowa koncowka dla mnie ida w parze, nie wszystkim sie musi podobac Mozesz zawsze zrobic jak mialem wczesniej... A haj mi sie znudzi to znow wrzuce cichszy dual... Hehe co za czasy zeby procz 2och kompletow opon, czlowiek mial 3 wydechy do jednego auta
Hehe no sa rozne gusta... Jak dla mnie mimo tych uplywajacych lat, to kolo z ta wklesloscia jest wciaz na czasie... choc juz sa plany od dawna na inne, w koncu na cos sie zdecydowalem konkretnie... Musze sie tylko do sycowa wybrac... nie wiem czy z nysy nie przyjade z nowym kompletem i na ogolnopolski moze bedzie niespodzianka
Z racji ze cierpie na wieczny brak czasu staram sie cos tam zawsze porobic przy osemie Moje halogeny niestety sa delikatnie wypiaskowane z racji wieku, wiec postanowilem troche zmienic ich look Jest inaczej ale moim zdaniem ciekawie Efekt mozecie ocenic, mialy pojsc na zolto, ale tak jest milej dla oka maly szczegolik a cieszy
- ManiekJames
- Super Klubowicz