Witam
ma ktoś może dostep do instrukcji jak zdjąc plastik obudowe z pod kierownicy aby dostac sie do przekaźników ? aby nic nie połamać.
Pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
[D3 ALL ] Demontaż plastików pod kierownicą
Witaj,
1. zdejmujesz dekor z lewej strony - odkręcasz śrubkę
2. zdejmujesz dekor z listwa ta gdzie masz przycisk pdc i rolety - odkręcasz śrubkę
3. kładziesz sie na ziemi i od strony tunelu przy pedałach masz jedna śrubkę trzymająca obudowę kierownicy , kiepsko się ja wykręca i wkręca ale co poradzić
po odkręceniu 3 śrub o których pisałem wyżej, delikatnie od góry ciągniesz obudowę do podłogi ,jak wyskoczy na gorze to wysuwasz ja do siebie , tylko delikatnie ponieważ wkład stacyjki jest na kablu , żebyś go nie urwał
dla wygody można tez zdemontować listwę progowa plastikowa ta idąca przez próg do przedniego slupka
1. zdejmujesz dekor z lewej strony - odkręcasz śrubkę
2. zdejmujesz dekor z listwa ta gdzie masz przycisk pdc i rolety - odkręcasz śrubkę
3. kładziesz sie na ziemi i od strony tunelu przy pedałach masz jedna śrubkę trzymająca obudowę kierownicy , kiepsko się ja wykręca i wkręca ale co poradzić
po odkręceniu 3 śrub o których pisałem wyżej, delikatnie od góry ciągniesz obudowę do podłogi ,jak wyskoczy na gorze to wysuwasz ja do siebie , tylko delikatnie ponieważ wkład stacyjki jest na kablu , żebyś go nie urwał
dla wygody można tez zdemontować listwę progowa plastikowa ta idąca przez próg do przedniego slupka
Warto odkręcić jeszcze dwie śrubki z boku przy puszce bezpieczników bo bez tego deska raczej dużo się nie ruszyrav85 pisze:po odkręceniu 3 śrub o których pisałem wyżej, delikatnie od góry ciągniesz obudowę do podłogi....

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-