![]() |
![]() |
![]() |
[D2 preFL ALL ] Schemat podciśnień do 4.2 AKG
[D2 preFL ALL ] Schemat podciśnień do 4.2 AKG
Panowie, ma ktoś z Was pełny schemat podciśnień (konkretnie AKG mnie interesuje?) Nie muszę mieć nawet rysunku tutaj, ale zeby mi ktos powiedział w której grupie i na jakim rysunku w Etce tego szukac bo za lewara znaleźć nie mogę a w archiwum forum znalazlem tylko schematy do poliftow.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2015, 08:47 przez Bugalon, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
-
- Super Klubowicz
133-094 w etka
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
Podziękował:)
Do gruchy jest, ale całej tej drugiej strony kolektora nie ma. Na bank mam tam jeszcze inne podcisnienie niz ten pajak ktory jest na tym rysunku i ten obieg z przodu silnika. W kolektorze ssacym sa przynajmniej 3 krocce pod przepustnica (jeden do pajaka, jeden nie wiem gdzie bo nie sledzilem przewodu i jeden do regulatora cisnienia paliwa).
Nie ma jakiegos rysunku gdzie jest wszystko ?
Do gruchy jest, ale całej tej drugiej strony kolektora nie ma. Na bank mam tam jeszcze inne podcisnienie niz ten pajak ktory jest na tym rysunku i ten obieg z przodu silnika. W kolektorze ssacym sa przynajmniej 3 krocce pod przepustnica (jeden do pajaka, jeden nie wiem gdzie bo nie sledzilem przewodu i jeden do regulatora cisnienia paliwa).
Nie ma jakiegos rysunku gdzie jest wszystko ?
Pozdrawiam Bugi
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- tutenhamon
- Super Klubowicz