![]() |
![]() |
A8 00 Long by uszek
Nie rozumiemy się. Xenon plus to reflektor odbłysnikowy bixenonowy. Zazwyczaj w autach co maja reflektory odbłysnikowe halogenowe sie stosuje takie zestawy by zrobić z tego bixenony na soczewkach. Widziałem takie rzeczy w np w140,W124,jeep cherokee,masa golfów,bemw itp. Sa do wyboru roznej wielkości soczewki. Wtedy wywalasz środkowa szybke lub ja polerujesz i masz z soczewką. Zapewniam cie że wyglad lampy bedzie ciekawszy jak obecnie się szykuje a widziałem to na A8 freunde gdzieś...
No i sam bym sie pokusił o takiego moda jak bym to miał.
No i sam bym sie pokusił o takiego moda jak bym to miał.
No to chetnie zobacze. Jak na razie zero konkretów. Wiem co ludzie robią i jak ale chciałem zobaczyc xenon plusa. Napisałes ze widziałes taką przeróbke.
Jakbys wiedział w xenon plusie jest szybka plasikowa, nie da sie jej polerować, jak w przypadku szkła. Wywalenie w xenon plusie szybki odslania cala lampę w srodku. Niestety trzeba pol odblysnika wyciac zeby wsadzic tam soczewkę.
Ja wiem że Ty lubisz duzo krytykować i wogole co nie jak ma być, niestety sam niewiele robisz.
Jakbys wiedział w xenon plusie jest szybka plasikowa, nie da sie jej polerować, jak w przypadku szkła. Wywalenie w xenon plusie szybki odslania cala lampę w srodku. Niestety trzeba pol odblysnika wyciac zeby wsadzic tam soczewkę.
Ja wiem że Ty lubisz duzo krytykować i wogole co nie jak ma być, niestety sam niewiele robisz.
Tam sa dwie szybki jedna na zewnatrz i jedna w środku i ta środkowa tez plastik??
Nie wazne ile trza wyciąć ale zostanie cała oryginalna regulacja lampy tak jak powinna.
Mateusz jak uwazasz że zero konkretów to rob jak uważasz albo zarejestruj sie na niemcach i poświęć kilka nocek na szukanie pożądanej przez ciebie fotki
Nie wazne ile trza wyciąć ale zostanie cała oryginalna regulacja lampy tak jak powinna.
Mateusz jak uwazasz że zero konkretów to rob jak uważasz albo zarejestruj sie na niemcach i poświęć kilka nocek na szukanie pożądanej przez ciebie fotki

Nie bardzo kumam co jest jak oryginał?? Widze czarną ściankę z dziurka na soczewkę-kiepsko. No ale może źle widze. Coz do A8 nie pasuja tego typu przeróbki co docelowo wygladaja jak z golfa. Takie moje zdanie. Jesli jednak ci sie podoba i regulacja działa normalnie to przecie twoje auto
Kiedyś z Heveliuszem co ma też xenon plusy żesmy radzili że zdecydowanie lepiej świeca zwykłe soczewkowe liftowe lampy z wstawionymi nowymi soczewkami bixenonowymi. mam taka przerobke w swoim przedlifcie.

Kiedyś z Heveliuszem co ma też xenon plusy żesmy radzili że zdecydowanie lepiej świeca zwykłe soczewkowe liftowe lampy z wstawionymi nowymi soczewkami bixenonowymi. mam taka przerobke w swoim przedlifcie.
- stillbadboy
- Super Klubowicz