[ALL] Ile pali wasze monstrum ??
11l lpg jest do uzyskania wynik ale to opcja dla dobrych motorów i instalek
tylko że taki styl jazdy bardziej z wiatrem to można długo nie wytrzymać
Ja ostatnio leję sobie do pełna i staram śmigać różnymi stylami
i mam różnicy 2-3 litry lpg
więc ma w dupie się męczyć za 3 pln
a koszt 30 pln na 100 km i tak dobrym wynikiem przy 200 na godzinę i używając prawej nogi jak się lubi
tylko że taki styl jazdy bardziej z wiatrem to można długo nie wytrzymać
Ja ostatnio leję sobie do pełna i staram śmigać różnymi stylami
i mam różnicy 2-3 litry lpg
więc ma w dupie się męczyć za 3 pln
a koszt 30 pln na 100 km i tak dobrym wynikiem przy 200 na godzinę i używając prawej nogi jak się lubi
Pobilem swoj wczesniejszy rekord na 50 litrach lpg zrobilem 410km (autostrada Austria - Wlochy, tempomat 130km/h, zero wyprzedzan/przyspieszen). Poprzedni rekord to 375km.
Mam tez calkiem odwrotny wynik, najwieksze spalanie jakie mialem to na 50 lpg zrobilem 180km, zima i Krakowskie korki + krotkie dystance 10km.
Mam tez calkiem odwrotny wynik, najwieksze spalanie jakie mialem to na 50 lpg zrobilem 180km, zima i Krakowskie korki + krotkie dystance 10km.
ooo to ładny wynik. A auto dociążone było czy tylko standard bez większego bagażu?Korton pisze:Pobilem swoj wczesniejszy rekord na 50 litrach lpg zrobilem 410km
Ja na 50L robie właśnie tak 350km ale 140k/h na tempomacie + troche miasta to w sumie też może taki wynik osiągnę
to nie jest zwykły napęd...to
Zaladowany bagaznik full, ale nie jakies ciezkie sprawy, ciuchy, wozek dzieciecy, rowerek i w srodku 2+2 (male dzieci), podejrzewam, ze obciazenie jak 4 osobami doroslymi bez bagazu.martin_rs4 pisze:ooo to ładny wynik. A auto dociążone było czy tylko standard bez większego bagażu?Korton pisze:Pobilem swoj wczesniejszy rekord na 50 litrach lpg zrobilem 410km
Ja na 50L robie właśnie tak 350km ale 140k/h na tempomacie + troche miasta to w sumie też może taki wynik osiągnę
mkbewe pisze:U mnie na 50l robie gdzieś 270 coś km. Głównie miasto korki.
aaa to u mnie to samo
to dobry wynik spalania przy takim obciążeniu w szególnści że Włochy to nie równina a teren górzysty.Korton pisze:Zaladowany bagaznik full, ale nie jakies ciezkie sprawy, ciuchy, wozek dzieciecy, rowerek i w srodku 2+2 (male dzieci), podejrzewam, ze obciazenie jak 4 osobami doroslymi bez bagazu.
to nie jest zwykły napęd...to
- dracus6662
- Super Klubowicz
tak srednio mi wychodzi 320-360 /100 tryb mieszany troche miasta troche trasy i tryb s w sumie 60%
najmniejsze spalanie to było około 11.5 l , tylko że w sumie jekieś dziwne oszczędnosci kilku litrów mam w nosie <jezyk> i jęzdze dynamicznie żadko na emeryta
najmniejsze spalanie to było około 11.5 l , tylko że w sumie jekieś dziwne oszczędnosci kilku litrów mam w nosie <jezyk> i jęzdze dynamicznie żadko na emeryta
Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
Czasem trzeba, jak w Austrii ceny mandatow sa niezle, w dodatku jedziesz przez cala noc i juz troche wyrypany jestes, ale 130km/h a8 to tez niezla nuda, nie ma co robic.dracus6662 pisze:najmniejsze spalanie to było około 11.5 l , tylko że w sumie jekieś dziwne oszczędnosci kilku litrów mam w nosie <jezyk> i jęzdze dynamicznie żadko na emeryta