FOSS pisze:na same koła ucieka mi jakieś 6-8pln
Ha ha ha.... teraz rozbawiłeś mnie na maxa!!
No to faktycznie coś Ci ciężko idzie ;-)
No.... ja już czytałem na AKP jak "rządziliśta" w Kronach he he ;-) ;-) ;-)FOSS pisze:W Kronach to (...)
no co.. no co... no co... :shock:AMSTAFF pisze:Ha ha ha.... teraz rozbawiłeś mnie na maxa!!
eeeeeee... grzeczni byliśmy...AMSTAFF pisze:No.... ja już czytałem na AKP jak "rządziliśta" w Kronach he he ;-) ;-) ;-)
dlatego przed takim myciem koło trzeba przygotować: pędzelek i preparat fo felg i brud później schodzi całkiem zgrabnie.FOSS pisze:na same koła ucieka mi jakieś 6-8pln a jak zostawisz niedomyte to później jest jeszcze trudniej :evil:
Pamietaj tylko, ze Dimmer nie jest przyjacielem Twego wosku. W jakiej proporcji go stosujesz?tomek2901 pisze:Tak wpadłem na taki temat bo możemy sie podzielic swoimi sugestiami co do preparatów i nie tylko. Ja używam Dimera (fajny srodek po ktorym brud calutki schodzi .5L kosztuje z 80 zł. Jestem bardzo zadowolony.
Czy wolicie jeżdzic na myjnie automatyczne /ręczne czy samemu umyć swoje cacuszko pod domkiem,dzialka itp .??
Pozdrawiam
Podstawa to "świeży" filtr kabinowy i drożne kanały odpływowe.Czy istnieje jakiś sprawdzony przez was środek który zabezpiecza szyby przed parowaniem ?
spokojnie - stosuję bezpieczne roztwory, a felgi i tak każdorazowo "psikam" na nowo AG :-PSJake pisze:BiLu, uważaj z tą "mocną zasadą", bo szybciutko zmyje Ci tego AG z BBS-ków.
Nie koniecznie. Musicie wziąć pod uwagę, że w różnych miejscach szybciej lub wolniej pożera złotówki i tak np w Wawie 1 PLN - 30 sek mycia, a w moim rodzinnym mniejszym mieście wrzucam 10 PLN i fura umyta, ręce już bolą, a myjka dalej działaAMSTAFF pisze:FOSS pisze:na same koła ucieka mi jakieś 6-8pln
Ha ha ha.... teraz rozbawiłeś mnie na maxa!!
szoszon1983 pisze:Ja raz na jakiś czas robię pełny cykl:
(...)
Koledzy, przy Was czuję się jak gówniarz...BiLu pisze:ja ostatnio przeprowadziłem pierwszy raz tak kompleksowe odnowienie ósemki przy użyciu preparatów Autoglym:
(...)
Blask to głównie zasługa wosku, który wymieniłem powyżej.djdemon_pl pisze::shock: Bilu! Opadłem! Co nadało takiego blasku Twojemu lakierowi ? Ile czasu spędziłeś nad autkiem ? Polerowałeś je ?
ja mam tak samo, a najlepiej za każdym razem inne środki :mrgreen:BiLu pisze: Przynam szczerze, że następna tego typu akcja będzie jeszcze bardziej zaawansowana.
Problem polega na tym, że to uzależnia :diabel: