![]() |
![]() |
![]() |
[D2 preFL ALL ] Akumulator od webasto
[D2 preFL ALL ] Akumulator od webasto
Witam,po przebojach z pierwszą A8 z którą się rozstałem bo mnie wykańczała już psychicznie i finansowo przyszedł czas na następną..ale do rzeczy,ósemka która kupiłem kilka dni temu jest wyposażona w webasto,problem w tym że w bagażniku we wnęce od koła zapasowego wiszą sobie tylko dwa przewody zaizolowane na końcu (prawdopodobnie pod izolacją są klemy) i nic pozatym...i tu moja prośba,czy może ktoś wrzucić foto z bagażnika jak to ma prawidłowo wyglądać,gdzie jest miejsce tego akumulatora itd.?Z góry dzięki
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
aku powinien mieć 45 ah, ty masz przedlifta i sterowanie od webasto musisz mieć w drzwiach kierowcy, a jeśli chodzi o uruchomienie to nie ma czegoś takiego jak jakaś minimalna temp, uruchamiasz kiedy chcesz, jeśli chcesz uruchomić ręcznie to wciskasz guziczek z płomykiem i webasto startuje
Doceniaj co masz..., walcz o co pragniesz....
podłącza aku i weś do ręki vag-a, znajdz taką opcje OGRZEWANIE DODATKOWE wchodzisz i czytasz błędy, a i ważne jeszcze żebyś taki przycisk w drzwiach z oznaczeniem śnierzynki włączył, tam jest słoneczko i śnieżynka, a żeby webasto ruszyło to musi na śnieżynke załączone być
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez pb41ns, łącznie zmieniany 2 razy.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz