Audi A8
Z bólem serca sprzedałem ale od kiedy kupiłem eSę to w A8 wsiadałem dosyć rzadko :-?raptor90 pisze:(...) Jestem ciekaw jak się czuje FOSS, pewnie łezka się zakręciła :-P
nie mówiąc już o tym że auto które stoi zdaje się psuć częściej niż kiedy się nim jeździ co bywa szczególnie irytujące :-?
Ja ci dam drutowania...BiLu pisze:to się wpakowałeś! szkoda, że nie poczytałeś wcześniej jakie drutowania i klepania FOSS odstawiał, o samych papierach załatwianych przez Allegro nie wspominając.......
tylko głowicę skleiłem klejem PatexSuperFix ale klej to nie drut :-P
A tak na poważnie to jedyna usterka w moim byłym już A8 z którą kiedyś musiałem powalczyć to nierówna praca silnika... powodem była sonda lambda... niby prosta rzecz ale walka była bo VAG pokazywał że pracuje ona prawidłowo.
Poza tym właściwie nic mi się nie działo... wszystkie pojawiające się drobne usterki robiłem w miarę na bieżąco. Jeszcze przed samą sprzedażą (auto chyba strzeliło focha że się go pozbywam) przy prawym tylnym kole pojawił się wyciek płynu hamulcowego - wymieniłem przewód hamulcowy (ori z ASO), zalany został nowy płyn hamulcowy i odpowietrzony cały układ.
Zresztą przed sprzedażą każdemu zainteresowanemu wysyłałem obszerny opis dotyczący historii auta, usterek, napraw oraz sporą liczbę zdjęć... w mojej ocenie dołożyłem wszelkich starań aby nowy właściciel wiedział co kupuje ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-