części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Warszawa - FOSS Motorsport

Gość

Post autor: Gość » 29 lis 2014, 16:30

FOSS pisze:Co do "fachowców" w DE to jestem zaskoczony jak wiele wspólnego mają z naszymi rodzimymi "specjalistami od wszystkiego" :shock: Kiedyś myślałem, że tam poziom usług jest na wysokim poziomie ale te lata już tam minęły <niewiem>
Jeśli mechanikowi po szkole płaci się połowe tego co ja w felgach zarabiałem to o czym tu mowa.
Poza tym święte słowa :)

Dymian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Dymian » 29 lis 2014, 17:21

FOSS pisze: Co do "fachowców" w DE to jestem zaskoczony jak wiele wspólnego mają z naszymi rodzimymi "specjalistami od wszystkiego" :shock: Kiedyś myślałem, że tam poziom usług jest na wysokim poziomie ale te lata już tam minęły <niewiem>
Czasami bywam między dusseldorefem a granicą NL w takiej małej mieścinie- to tam jeżeli chodzi o mechaników to najbardziej cenieni są rosjanie.
Nie ma co się dziwić skoro tam np. niemieccy mechanicy w warsztacie za zrobienie UPG w R4 zażyczyli sobie 500E za robociznę bez jej planowania to ja się nie dziwię.

Awatar użytkownika
drago_o
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: drago_o » 29 lis 2014, 18:27

Ja korzystał em z serwisu w Berlinie od strony komputerowej i zaplacilem grosze. Gorąco polecam. Ale tam maja gigantyczny ten serwis i salon wiec pewnie i ekipa dobra musi go obstawiac.
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG

majkaistefan

Post autor: majkaistefan » 29 lis 2014, 22:48

Witam!
FOSS pisze: Kiedyś myślałem, że tam poziom jest na wysokim poziomie ale te lata już tam minęły <niewiem>
- :) Tu zgodze sie tylko po czesci czyli w odniesieniu do cen.

Stefan.

krypto35
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: krypto35 » 30 lis 2014, 12:50

Tu nie chodzi o kase,ja nie mam zaufania co do ASO,a to napewno wielu z was sądzi tak samo. Przykładów jest sporo.
FOSS dzięki za zainteresowanie. A jeśli chodzi o spotkanie to lepiej nie może być, bo tak jak pisałeś, jeździsz w kierunku NL, to znaczy przejeźdzasz blisko mojej miescowości ESSEN-OBERHAUSEN, autostrada A42 A40. <okioki>

M-i-G
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: M-i-G » 12 mar 2015, 00:44

&#8230;.na kłopoty - Bednarski, na ból głowy - Goździkowa&#8230; A na dolegliwości A8 - FOSS.
Bardziej pomysłowy niż ASO, nieporównywalnie bardziej otwarty umysł niż wszystkie instrukcje serwisowe&#8230; Jednym słowem - po moich nadmorskich przygodach z zapowietrzeniem - POLECAM ;)
Pozdrawiam
M-i-G

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Przyjemność zaczyna się tam gdzie kończy ekonomia... ;)

Surveyor
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Surveyor » 15 kwie 2015, 20:05

I ja się podpisuję pod kolegami.

Dzięki Damianowi zakochałem się w A8. Odkąd go poznałem na innym forum, serwisuję u niego swoje auta. To moje S6 C6 opisywał na początku tego wątku. Dzięki niemu też trafiłem na Wasze forum :D

Kilka mies. temu pomógł mi kupić w DE obecną A8. Nie było łatwo, zeszło nam 4 dni, nagrał mi nocleg u wspaniałych ludzi obecnych również na tym forum. Dzięki jego poświęceniu i wiedzy udało się kupić świetny egzemplarz.

Nie chodzi tu o darmową reklamę dla FOSS'a, bo akrat na brak zleceń nie może narzekać, poza tym im więcej klientów, tym dla mnie dłuższe kolejki do serwisu ;) Po prostu każdy, kto potrzebuje pomocy, na nim się nie zawiedzie.

<brawo2>

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 15 cze 2015, 01:10

Dla ciekawskich na swoim profilu fb dodałem kilka nowych przypadków serwisowych jak i innych wydarzeń motoryzacyjnych: https://www.facebook.com/FOSSmotorsport <faktycznie>
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

JIMM

Post autor: JIMM » 16 cze 2015, 16:40

FOSS pisze:dodałem kilka nowych przypadków serwisowych
jak zwykle, miła lektura dla rozszerzenia horyzontów <amasz> w zakresie A8 i nie tylko <chura> Dzięki

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 25 sie 2015, 10:40

Z przykrością informuję, że FOSS motorsport w Warszawie zaprzestaje działalności.
Może jeszcze czasem na gościnnych występach będę robił coś w PL, w Warszawie albo w Katowicach ale generalnie z całą działalnością planuję opuścić ten kraj na stałe i krok po kroku jest do tego coraz bliżej.

Jednocześnie przepraszam wszystkich tych którym w ostatnim miesiącu odmówiłem pomocy lub też nie dokończyłem wszystkiego co mieliśmy zrobić ale jest to następstwem powyższych planów organizacyjnych.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia <hihi>
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Damias
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Damias » 25 sie 2015, 10:53

Pozostaje życzyć powodzenia na nowej drodze życia :)

A masz jakiegoś godnego następcę którego mógłbyś polecić w Wawie? :)

aro51
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: aro51 » 25 sie 2015, 11:05

Nie no z tak pięknego kraju uciekać <jezyk>

majkaistefan

Post autor: majkaistefan » 25 sie 2015, 11:53

Witam!
aro51 pisze:Nie no z tak pięknego kraju uciekać
-kolega myli pojecia.Ktos po prostu rezygnuje ze swojej czesci tego tortu na rzecz tych ktorzy pozostana na tym przyjeciu.Bedzie poprostu wiecej do podzialu miedzy obecnych. To jest dopiero postawa godna nasladowania!

Stefan.

Awatar użytkownika
pioter
Moderator
Moderator
Moje auto: S8 D2
Rocznik: 1998
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Automat
Paliwo: Benzyna+LPG
Imię: Piotr

Post autor: pioter » 04 wrz 2015, 19:36

Wielkie podziękowania dla FOSSa za pomoc wczorajszej nocy w awarii jaka mnie spotkała na autostradzie A1 w okolicach Katowic . <okok>
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI

fitman
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: fitman » 21 kwie 2016, 12:02

A tak dokładnie gdzie w DE teraz masz warsztat ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl