![]() |
![]() |
[D2 95 4.2PB/LPG ] Kontrolka spalonej żarówki na komputerz
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
na szczescie lampy sa i okazalo sie ze wszystko jest tylko ze bylo to zawiniete w folie i nie wiedzialem co to jest ale odpakowalem i na dal nie wiem ale widzialem ze wszystko jest podalczone
To co mialem w worku i nie wiedzialem co to jest i cos mi nie pasuje bo nie pasuje na sruby troche wydaje mi sie ze nie pasuje to tutaj:
![Obrazek]()
A to po rozpakowaniu z jednej strony
![Obrazek]()
a to po drugiej
![Obrazek]()
A to miałem w schowku i nie wiedziałem do czego to jest, to może ma byc zamiast tamtego co nie pasuje na sruby ?
![Obrazek]()
Nie wiem tylko czy to zapytanie pasuje na ten dzial.
To co mialem w worku i nie wiedzialem co to jest i cos mi nie pasuje bo nie pasuje na sruby troche wydaje mi sie ze nie pasuje to tutaj:
A to po rozpakowaniu z jednej strony
a to po drugiej
A to miałem w schowku i nie wiedziałem do czego to jest, to może ma byc zamiast tamtego co nie pasuje na sruby ?
Nie wiem tylko czy to zapytanie pasuje na ten dzial.
Bo najprawdopodobniej jak odpala to mruga przez sekundę i dlatego wyskakuje zonk na FIS-ie.chicken20091986 pisze:u mnie po odpaleniu auta i zapaleniu świateł mijania xsenon normalnie się zapala ale i tak wyskoczy na 15sek. kontrolka spalonej żarówki
U mnie też się tak czasami dzieje jak rano odpalę auto. Następne już odpalenie jest ok.
- tutenhamon
- Super Klubowicz