![]() |
![]() |
[D2 ALL ] zasięg telefonu
[D2 ALL ] zasięg telefonu
mam głupie pytanie. jadę ósemką - zasięg orange wyłącznie w mieście, w trasie praktycznie non stop brak, zanim oddzielna navi złapie zasięg - czasem nawet kilkadziesiąt km. wczoraj 1,5k km innym samochodem - swobodna rozmowa praktycznie cały czas. o co chodzi??
Dokładnie , albo szybę czołowąApophis pisze:Zmień telefon.

Za bardzo nasze auta są wyciszone i co niektóre telefony i GPS gubi zasięg u nas w aucie .
Uchyl szybę i zobacz czy zasięg się poprawi , jak tak to zamknij szybę i zasięg ucieknie , ja mam Kruger & martz telefon i zasięg cały czas full max .
Wiem że HTC mają dobry zasięg u nas w aucie .
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.

Wypalanie DPF Audi A6 i A8.

Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

jak dla mnie to sytuacja jest tragiczna:/ mam szajsunga i jest to konkretny problem w moim przypadku. jechałem z dwoma kumplami w skały i ich telefony też nie działały jak trzeba o nawigacji nie wspominając. mówicie ze htc dają radę? testowałem to uchylanie i fcktycznie jest różnica. wyobraziłem sobie siebie jadącego przy -30 z otwartym oknem, bo przecież muszę porozmawiać buahahaha
w D3 jest ten sam problem u mnie - podwójne szyby, przednia grzana i zasięg najlepszy jest jak się przyłoży telefon do szyberdachu
(a tak jest problem z GSM i navi - GPS)
ja mam też szajsunga S5 ale na innych markach też występuje ten efekt..(sprawdzone na Noki i Sony).... więc to nie jest problem telefonu tylko auta, które działa jak klatka Faradaya
problemu z telefonem nie ma bo jest bluetooth (działa wtedy świetnie) a seryjna navi z mapą 2015 daje radę

ja mam też szajsunga S5 ale na innych markach też występuje ten efekt..(sprawdzone na Noki i Sony).... więc to nie jest problem telefonu tylko auta, które działa jak klatka Faradaya
problemu z telefonem nie ma bo jest bluetooth (działa wtedy świetnie) a seryjna navi z mapą 2015 daje radę
To ja nie wiem co sie zmieniło poza nowymi softami w navkach i fonach i zaczeły działac o wiele lepiej w tej samej klatce na tych samych antenach
Serio,navi panasonic jakas tam za 250zł kupiona xlat temu przestała działać i wrzuciłem jej automape,tak smigała ze 2 lata az zastapiła ja navi nokiowa i potem w kolejnych fonach. Ale co wazne zawsze aktualizuje softa. TomTom tez miał problemy jak miesiąc nie widział neta.

Serio,navi panasonic jakas tam za 250zł kupiona xlat temu przestała działać i wrzuciłem jej automape,tak smigała ze 2 lata az zastapiła ja navi nokiowa i potem w kolejnych fonach. Ale co wazne zawsze aktualizuje softa. TomTom tez miał problemy jak miesiąc nie widział neta.
Naprawde dziwia mnie twoje problemy. Ja nie tylko w swojej A8 praktycznie nie mam problemu ale juz na pewno nie jest on dla mnie na tyle duzy by sie tym przejmować. Smigam nie raz z chlopakami z klubu jak sie gdzies spotykamy i w kazdej tak samo,w zasadzie tylko Erni zgłaszał jakies problemy ze swoim chinamacofonem 

gdyby problem nie był wyjątkowo uciążliwy nie zawracałbym nikomu 4liter. przejechałem się nieamelininowym autem w trasie ok 1,5kkm i problemów nie było praktycznie żadnych. kilka dni później zrobiłem połowę tej trasy swoim i myślałem, że wywalę - no właśnie nie wiem co, telefon czy samochód.
pacjent galaxy s4 w orange
pacjent galaxy s4 w orange