- Nowe wtryskiwacze gazu REG'a
- map sensor
- elektrozawór gazu
- czyszczenie reduktora
- 3 filtry gazu
- boczki drzwi wymienione na Po lift (Zakupione od Dziadek_yoyo)
- kratki nawiewu Po lift
- spinki boczków (Zakupione od michalwruszak)
- "drewniane" panele od elektrycznych szyb (u mnie były czarne plastikowe)
- "drewno" przy tylnej środkowej kratce nawiewu.
- wymiana lewego lusterka (nie działało składanie) miały być lusterka (Duże) z polifta lecz niestety lusterka były na 1-dną kostkę 10pin, a u mnie na 2-wie 5+7.
- Nowie świeczki NGK BUR6EFSZ
- wymiana oleju jak dobrze pamiętam Mobil, 10w40 + filter oleju, nie miałem czasu sam wymienić oliwki w aucie, to zaprowadziłem do "mechanika" teraz kapie mi olej z pod filtra

Coś tam pewnie ominąłem

Co do planów, na pewno chciał bym zmienić kierownice na tą z S8 (trójramienną) tylko dać do regeneracji i spłaszczyć na dole. Myślałem również nad felgą XXR 527 18" 9,75cala szerokości, tylko z drugiej strony 20" cali lepiej się prezentuje, myślę by podjechać do Sycowa do firmy dawmac i przymierzyć i obejrzeć na żywo jak się to prezentuje. Trzecim modem które chodzi mi po głowie od zakupu auta to duża navi miałem wcześniej 1din radio z wysuwanym 7calowym monitorem i to nie było to co oczekiwałem, lecz nie chciał bym wycinać mojej ramki bo raczej w większości kończy się to oklejaniem lub malowaniem, tylko wymienić na całą po liftową, ale wiem że jest tam problem z climatronikiem, a nie widziałem jakiś pewnych informacji czy da się to zrobić by wszystko działo jak należy, widziałem kiedyś na Rosyjskiej stronie jak był wycięty climatronic z polifta i wrzucony przed liftowy, jeżeli ktoś ma większe doświadczenie w tej sprawie to proszę o informację z góry serdecznie dziękuje

Pozdrawiam!.