[ALL] Ile pali wasze monstrum ??
Tu się z kolegą nie zgodzę, bo nawet przy prawie 200km/h żadnego gwizdu nie słyszę Trochę bolesny ten stereotyp dla fana modelu, bo to nie wina auta tylko ludzi, którzy wyrobili mu takie niesprawiedliwe miano. W sumie nie ma się co dziwić, że zmiany stylizacyjne wprowadzane przez naszych rodaków do importowanych zza granicy egzemplarzy skutecznie zniweczyły trud niemieckich inżynierów, którzy stworzyli (dla mnie osobiście) auto legendę.Samochód zadebiutowany w 1989, w 1991 wybrany najlepszym samochodem świata.ernesto pisze: kupując auto iście melodyjną CalibreTeam gdzie przy 80km/h gwizda wszelkimi szparami i uszczelkami
U mnie Calibra po dziś dzień dumnie stoi obok a8
tak, w chwili obecnej wygląda już prawie 24 letnia Calibra
sorki za OT
- stillbadboy
- Super Klubowicz
gazyzy w rzeszowie 1.66 a na bp gdzie tankuje 1.75 ! uhhhh jeden pozytyw zycia w tym kraju na ta chwile
btw. galon benzyny regular w New Jersey wczoraj - 1.75/gal
ciekawe ile jeszcze tak sztucznie utrzymaja cene barylki...
boje sie pomyslec co bedzie jak odblokuja cene barylki... bo przy tym kursie to bena czy ropa u nas powinna ksoztowac 3zł...
strasznie to wkurzajace i irytujace cena barylki spada a na polskich stacjach grosik grosik grosik , ale jak jest pdowyzka to jebut w gore ceny odrazu u nas ..
moj ostatni wypad 520km za 140zl czyli 15-16L - 60% autosrada 140-60 momentami pod 200 ale krotko ,20% górki w bieszczadach , 20% w korkach w krakowie.
byle dizlem taniej nie wyjdzie nie ma bata 25zl 100km
co do kalibry - ladna. brak wsi ja bym zdjal brewki z lamp, lekko obnizyl i zdrowa felge wlozyl.
btw. galon benzyny regular w New Jersey wczoraj - 1.75/gal
ciekawe ile jeszcze tak sztucznie utrzymaja cene barylki...
boje sie pomyslec co bedzie jak odblokuja cene barylki... bo przy tym kursie to bena czy ropa u nas powinna ksoztowac 3zł...
strasznie to wkurzajace i irytujace cena barylki spada a na polskich stacjach grosik grosik grosik , ale jak jest pdowyzka to jebut w gore ceny odrazu u nas ..
moj ostatni wypad 520km za 140zl czyli 15-16L - 60% autosrada 140-60 momentami pod 200 ale krotko ,20% górki w bieszczadach , 20% w korkach w krakowie.
byle dizlem taniej nie wyjdzie nie ma bata 25zl 100km
co do kalibry - ladna. brak wsi ja bym zdjal brewki z lamp, lekko obnizyl i zdrowa felge wlozyl.
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Kamil to jeszcze nic. U mnie w żarach jak im kilkukrotnie pokazywałem paragony z tankowania u prestona to nie zrobiło to na nich wrażenia. a ta sama sieć i 20-28gr roznicy! No cudem obecnie kosztuje 1,95....
Za to jadac do De po 2 miesiącach prawie na autostradzie tank w Aralu 59c no to mysle cos drgneło ale jade do miesciny gdzie mieszkam tankuje a tam nie dośc że pajęczyny na dystrybutorze to cena niezmienna od 4miesięcy 64c!!!!! najdroższy chyba rejon kraju mam tak w PL jak i w DE
Za to jadac do De po 2 miesiącach prawie na autostradzie tank w Aralu 59c no to mysle cos drgneło ale jade do miesciny gdzie mieszkam tankuje a tam nie dośc że pajęczyny na dystrybutorze to cena niezmienna od 4miesięcy 64c!!!!! najdroższy chyba rejon kraju mam tak w PL jak i w DE
Witam!
1.Wsiadajac do tego auta zostawiasz aparat słuchowy w ładowarce
2.Masz (mało prawdopodobne ) auto z jednego kawalka
Stefan.
-można to tlumaczyc na dwa sposoby:beyer28 pisze:Tu się z kolegą nie zgodzę, bo nawet przy prawie 200km/h żadnego gwizdu nie słyszę Trochę bolesny ten stereotyp dla fana modelu, bo to nie wina auta tylko ludzi, którzy wyrobili mu takie niesprawiedliwe miano.
1.Wsiadajac do tego auta zostawiasz aparat słuchowy w ładowarce
2.Masz (mało prawdopodobne ) auto z jednego kawalka
Stefan.
Fajne ceny... ja nawet na autobanach nie płaciłem ostatnio nic powyżej 60cApophis pisze:Za to jadac do De po 2 miesiącach prawie na autostradzie tank w Aralu 59c no to mysle cos drgneło ale jade do miesciny gdzie mieszkam tankuje a tam nie dośc że pajęczyny na dystrybutorze to cena niezmienna od 4miesięcy 64c!!!!! najdroższy chyba rejon kraju mam tak w PL jak i w DE
A kilka dni temu na pewnej stacji Shell za LPG płaciłem po 0,317€
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-