części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

A8 D3 4.2 Supercharged by Jordan233

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 02 wrz 2015, 20:47

FOSS pisze:
jordan233 pisze:jakoś się jeszcze zgadamy,w poprzeni weekend miałem jechać na Nürburgring i też dupaaa
Kurna, jak będziesz leciał na Nürburgring to dawaj znać. Ja od następnego poniedziałku powinienem być z powrotem w DE więc może ogarniemy jakiegoś spota właśnie tam <faktycznie>

Jak się będę wybierać to dam znać,ale może jeszcze ktoś chętny będzie na mały spocik w DE?
dracus6662 pisze:skad ja to znam ... jutro wkoncu dostane przepływke wieczorem i mam nadzieje ze error message from ecu zniknie raz na zawsze wraz z esp na obrotku

wiesz moze jaki torx pasi na sruby przepływki tzn czujnika
Nie mam pojęcia :) - ale pewnie już sobie z tym poradziłeś :)

może i ty kolego wyskoczysz na spocik ,jeżeli takowy będzie :) ,nie trzeba się ścigać.
Zawsze można popatrzeć ;)

Awatar użytkownika
dracus6662
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: dracus6662 » 02 wrz 2015, 21:19

5-Point star Pentalobe Torx Tamper-Proof t20 klucz do przeplywki musi byc 5 ramienny z otworem

co do spotu jak narazie czasu brak ale nie mówie nie ,jak narazie czekam na przeplywke tzn przyszla ale nie odebralem z burna <onie> bo do 18 mieli

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 13 wrz 2015, 18:43

ehhhh dzisiaj zastałem taki widoczek z okna :
Obrazek

Piękne są te D4 :) ,aż się prosi o zmiane... tylko ta cena :(((

Gość

Post autor: Gość » 13 wrz 2015, 19:16

No i ta jakość... :]

Awatar użytkownika
ManiekJames
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: ManiekJames » 13 wrz 2015, 19:44

ej a ja na przekór powiem :P ... za nowoczesny wygląda jak dla mnie <bezradny> <cicho>
Wole mimo wszystko D3 lifta lub D2 lifta :D ... Swoooją drogą to KASA też nie mała za powyższe D4 ;)
Pozdrawiam !!

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 13 wrz 2015, 19:55

ManiekJames pisze:ej a ja na przekór powiem :P ... za nowoczesny wygląda jak dla mnie <bezradny> <cicho>
Wole mimo wszystko D3 lifta lub D2 lifta :D ... Swoooją drogą to KASA też nie mała za powyższe D4 ;)
za powyższe napewno cena nie mała :)

Ale wnętrze tego autka jest nieziemskie,miałem okazję siedzieć i robi robotę :)

Co do swojej D3 to została zamówiona klapa od S8 i prawdopodobnie będę zamawiać nowe lampy LED (tył), zderzak tylny zostawiam swój,dam go rezać pod koncówki ala S8 których szukam <onie> i nie bardzzo mi wychodzi znalezienie odpowiednich :)

Awatar użytkownika
gonias
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: gonias » 13 wrz 2015, 20:05

jordan233 pisze:zderzak tylny zostawiam swój,dam go rezać pod koncówki ala S8 których szukam <onie> i nie bardzzo mi wychodzi znalezienie odpowiednich :)
Przejrzyj katalog końcówek firmy Ulter ;). U konkurencji można też coś poszukać, a dokładniej z mercedesa, końcówek od AMG jest bardzo dużo ;). np: http://allegro.pl/koncowka-wydechu-do-m ... 55077.html
Obrazek
Albo po prostu firma która zrobi Ci customowe końcówki :) już ze wszystkimi wymiarami jakie sobie życzysz.

ernesto

Post autor: ernesto » 18 wrz 2015, 19:46

Ładne, ale cena też kosmiczna za same końcówki :/

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 18 wrz 2015, 20:37

ernesto pisze:cena też kosmiczna
Nie dziwne za oryginalne AMG ;)

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 18 wrz 2015, 20:43

Fakt końcówki zaje....e :) cena też :)

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 28 wrz 2015, 23:44

jordan233 pisze:
FOSS pisze:
jordan233 pisze:jakoś się jeszcze zgadamy,w poprzeni weekend miałem jechać na Nürburgring i też dupaaa
Kurna, jak będziesz leciał na Nürburgring to dawaj znać. Ja od następnego poniedziałku powinienem być z powrotem w DE więc może ogarniemy jakiegoś spota właśnie tam <faktycznie>
Jak się będę wybierać to dam znać,ale może jeszcze ktoś chętny będzie na mały spocik w DE?
Panie kolego, czy my się przypadkiem nie widzieliśmy w niedzielę wieczorem w Sittard?... wracałem z Belgii i właśnie tam na Rijksweg ktoś mi usiadł na zderzaku, potem na którychś światłach z kolei stanął obok mnie i kierowca lekko skinął głową i dopiero jak skręcił to się kapnąłem że to jakaś D3 była ;)

Noi cholera się zgapiłem bo dopiero teraz kapnąłem się, że mam to ciebie jakiś holenderski telefon.... a właśnie w niedzielę, korzystając z całkiem ładnej pogody z jednym z kolegów z DE polecieliśmy na Nürburgring <faktycznie>
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 29 wrz 2015, 07:22

Panie kolego, czy my się przypadkiem nie widzieliśmy w niedzielę wieczorem w Sittard?... wracałem z Belgii i właśnie tam na Rijksweg ktoś mi usiadł na zderzaku, potem na którychś światłach z kolei stanął obok mnie i kierowca lekko skinął głową i dopiero jak skręcił to się kapnąłem że to jakaś D3 była ;)

Noi cholera się zgapiłem bo dopiero teraz kapnąłem się, że mam to ciebie jakiś holenderski telefon.... a właśnie w niedzielę, korzystając z całkiem ładnej pogody z jednym z kolegów z DE polecieliśmy na Nürburgring <faktycznie>
Niestety to nie byłem ja :)
Ja całą niedzielę odpoczywalem i nie wiedziałem co ze sobą zrobić:) taka nuda.
Trzeba było sie odezwać to bym podjechał na tor:) Numer pewnie masz ale nie wiem czy aktualny,podeślę na priv.

Awatar użytkownika
VanDyke
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: VanDyke » 08 paź 2015, 08:42

Jordan, sprawdź pocztę
Kontakt: nick + @wp.pl

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 26 lis 2015, 19:27

Spotkanko z byłą hehe

Obrazek

Trochę mi się plany z modami pozmieniały,niestety....

Jak narazie to chcę ogarnąć Tuner TV i wydech do końca roku,nie wiem czy będę szedł w stronę Ultera czy też MGmotorsport - dodam iż interesują mnie same koócówki ewentualnie wydech końcowy.

Dzisiaj doszedł wahacz MEYLE HD
Obrazek

w sobotę lecę na wymianę i geometrię na Hunter 3D.

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 26 lis 2015, 20:53

jordan233 pisze:Jak narazie to chcę ogarnąć Tuner TV i wydech do końca roku,nie wiem czy będę szedł w stronę Ultera czy też MGmotorsport - dodam iż interesują mnie same koócówki ewentualnie wydech końcowy.
No jeżeli chcesz cokolwiek usłyszeć swojej V8-semki to musisz zmienić co najmniej całe tłumiki końcowe :)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl