abstrakcyjne kwoty dla mnie jeszcze... jak ja mam na sklepie motory za 4tys to ludzie mi wypominają, że za takie pieniądze to porządny samochód kupią a nie chiński motorek...
nowka szyba weszła wczoraj do auta , rachunek na 5300 dostanie PZU które żydzilo na rzetelnej wycenie i zaproponowało mi 1000 zł w tym cena szyby to całe 400 zł hmm PZU i'm lovin it !
KIJ IM W OKO )
Stojąc dziś trochę odpalonym autem na postoju poczułem gaz.....
wróciłem do domu i na szybko mały teścik szczelności tanim preparatem i ... sami zobaczcie, muszę podociągać te opaski.
Apophis pisze:mkbewe, Nic sie nie martw kazdy z nas to ma czy dłubie czy nie kuchenka to kuchenka Poprawisz i bedzie git.
ja tam się nie marwie parę ruchów kluczem i będzie git, ale jutro jeszcze zerknę na parownik w nadkolu i zapodam mu pianki czy tam jest wszystko ok bo szkoda jak się paliwo ulatnia do atmosfery ;P
U mnie sie poluzowały nieco juz kilkukrotnie ściagane opaski na wtryskach i trza bedzie wymienić. Ale efekt wonny wystepuje w zasadzie tylko jak jeszcze zimny albo po gwałtownych manewrach prawą stopą
Jesli wali ci cały czas to lepiej zrobić szybciej.
Są zaciskane i inne "parapety" <jezyk> ...trochę się już takich opasek na skręcałem i wszystkie (zazwyczaj w zimie) puszczają. Zaciskowe też kiedyś puszczą ale znacznie, znacznie później.
Oczywiście dochodzi jeszcze kwestia użytych węży, ale mniemam że używacie tych z górnej półki
Moja instalka jak sie skończy to sie załozy inną do nowego silnika mam nadzieje Jak się zatruje gazem w niemieckim samochodzie to przecie zrobicie zrzutke po 50groszy