Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Apo nie wiem, dzała ale byłem zajęty rozmawianiem przez telefon wbiłem R zrobiło PikPik i noga z hampla i bum
Działal za każdym razem. Nawet po tej kolizji sprawdzałem i też działa.
Dziś pomału zacząłem likwidować straty. Postaram się zniwelować do minimum, puki nie wymienię lub nie umaluje zderzaka.
Presto dzięki za słowa otuchy po mimo mojej głupoty i nieuwagi.
Działal za każdym razem. Nawet po tej kolizji sprawdzałem i też działa.
Dziś pomału zacząłem likwidować straty. Postaram się zniwelować do minimum, puki nie wymienię lub nie umaluje zderzaka.
Presto dzięki za słowa otuchy po mimo mojej głupoty i nieuwagi.
-
- Super Klubowicz
wedka pisze:Wymieniłem dzisiaj komplet wahaczy z przodu (+końc. drążka i łączniki stabilizatora) - całkiem inna jazda, auto jest przyklejone do drogi;)
Dziękuję przy okazji koledze Michałowi za dobór części i pomoc przy zakupie;)
To ja dziękuje - polecam się na przyszłość
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
jakie klamoty wrzuciłeś?michalwruszak pisze:wedka pisze:Wymieniłem dzisiaj komplet wahaczy z przodu (+końc. drążka i łączniki stabilizatora) - całkiem inna jazda, auto jest przyklejone do drogi;)
Komplet TRW, nie warto było moim zdaniem dopłacać do Lemfordera, jeżdżę po dość dobrych drogach;) + auto wyszło z fabryki na 20" kołach, więc banany były troszkę inne i przez to sporo droższe. Na razie jestem bardzo zadowolony, zobaczymy za kilkadziesiąt tysięcy km.pb41ns pisze:jakie klamoty wrzuciłeś?michalwruszak pisze:wedka pisze:Wymieniłem dzisiaj komplet wahaczy z przodu (+końc. drążka i łączniki stabilizatora) - całkiem inna jazda, auto jest przyklejone do drogi;)