A8 D2 4.2 1994r 20"-10J Naciąg/Gleba/Navi+FL
- stillbadboy
- Super Klubowicz
Witam Wszystkich. Więc powiem pokrótce co się dzieje w autku.
Już przy kupnie auta był plan by wsadzić Navi+, lecz musiałem nabrać trochę wiedzy na ten temat co z czym się je. Z początku był plan by rzeźbić ramkę z przed lifta, ale średnio podobał mi się ten pomysł, więc zacząłem robić customowy climatronic a dokładnie przed liftowy w ramce po lifta , od słów do czynu i wyszło takie coś:
Powolutku małymi kroczkami zacząłem rozbierać koszyk z deski rozdzielczej, niestety nie cierpię "kabelkologi" no ale jak mus to mus:
Później kupiłem navi+
Tak to wygląda mniej więcej poskładane:
Jest to skończone w ok 60-70%, zostało jeszcze sporo rzeczy do zrobienia, ale coś trzeba będzie robić w zimowe wieczory.
Kolejną rzeczą są czarne fotele racaro z lifta
Tylna półka z roletką również z lifta
Na Fan page'ach na facebooku jest wojna między Audi Vs. BMW
"Nie ważne jaka marka, liczy się pasja..."
Pozdrawiam
Już przy kupnie auta był plan by wsadzić Navi+, lecz musiałem nabrać trochę wiedzy na ten temat co z czym się je. Z początku był plan by rzeźbić ramkę z przed lifta, ale średnio podobał mi się ten pomysł, więc zacząłem robić customowy climatronic a dokładnie przed liftowy w ramce po lifta , od słów do czynu i wyszło takie coś:
Powolutku małymi kroczkami zacząłem rozbierać koszyk z deski rozdzielczej, niestety nie cierpię "kabelkologi" no ale jak mus to mus:
Później kupiłem navi+
Tak to wygląda mniej więcej poskładane:
Jest to skończone w ok 60-70%, zostało jeszcze sporo rzeczy do zrobienia, ale coś trzeba będzie robić w zimowe wieczory.
Kolejną rzeczą są czarne fotele racaro z lifta
Tylna półka z roletką również z lifta
Na Fan page'ach na facebooku jest wojna między Audi Vs. BMW
"Nie ważne jaka marka, liczy się pasja..."
Pozdrawiam
gonias, trzeba było pójść o krok na przód <jezyk>
http://mklr.pl/269267/Opel-Astra-G-Bert ... er-w-Aucie
http://mklr.pl/269267/Opel-Astra-G-Bert ... er-w-Aucie
- stillbadboy
- Super Klubowicz