Przekroczyłeś prędkość i chcą zabrać ci prawko?? zobacz!!
- KRUSZYN_3CITY
- Forum Audi A8
Należy wspomnieć o tym że w przypadku zatrzymania za przekroczenie prędkości o 50 km i wybrania opcji nie mam przy sobie PJ musimy przyjąć mandat za brak dokumentów ale też bezwzględnie odmówić przyjęcia mandatu za przekroczenie powołując się na błąd w pomiarze. W tym momencie sprawa musi trafić do sądu a policjant nie może wklepać jego zatrzymania gdyż na logikę ono nie nastąpiło i dopiero sąd może wydać taką decyzję. Zanim do tego dojdzie miną pewnie dwa trzy miesiące Żeby zacząć taką przepychankę z policemanem musimy znać na pamięć wszystkie artykuły oraz ich treść a blankiet mieć dobrze schowany najlepiej gdzieś w aucie. Cała ta debata nie ma na celu olewania przepisów i kpienia z litery prawa. Natomiast biorąc pod uwagę że uprawnienia ma utracić osoba której praca wiąże się z prowadzeniem pojazdów zawodowo i na dodatek jest jedynym źródłem dochodu w rodzinie nie widzę innego wyjścia nie oddał bym PJ. Poza tym nie słyszeliście o yanosiku? Używam od dawna i zawsze wiesz co się czai za zakrętem
A8 D3 4.0 TDI V8 chip 310KM QUATTRO [G8 DAN]
ALFAROMEO 147 1.6 T.SPARK
Kącik mądrości :
》Prawdziwych przyjaciół poznaje się w szczęściu i dobrobycie, tylko nie liczni są w stanie znieść nasze sukcesy 《
》Nigdy nie sprzeczaj się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem 《
》Pieniądze, alkohol i narkotyki są dla mądrych ludzi 《
Kącik mądrości :
》Prawdziwych przyjaciół poznaje się w szczęściu i dobrobycie, tylko nie liczni są w stanie znieść nasze sukcesy 《
》Nigdy nie sprzeczaj się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem 《
Podobna sytuacja jest w przypadku gdy dostaniecie fotke z fotoradaru. Pisze sie nie oswiadczenia ich tylko wniosek o umorzenie z 3 paragrafami(dostepne w necie) i temat się zamyka.
Sam w mojej ponad 15letniej karierze drivera zapłaciłem tylko jeden słusznie mi nałożony mandat za prędkośc 80 w mieście. Wiele innych zwyczajnie wszelkimi lukami olewałem.
Sam w mojej ponad 15letniej karierze drivera zapłaciłem tylko jeden słusznie mi nałożony mandat za prędkośc 80 w mieście. Wiele innych zwyczajnie wszelkimi lukami olewałem.
- KRUSZYN_3CITY
- Forum Audi A8
Co tu dużo gadać, chory kraj który niszczy swoich obywateli. Teraz rozumiem kolegów którzy wyjechali za granicę i nie mają zamiaru wracać.
A8 D3 4.0 TDI V8 chip 310KM QUATTRO [G8 DAN]
Kącik mądrości :
Kącik mądrości :
- ManiekJames
- Super Klubowicz