Audi eSSS 8 by Grain zmiany zmiany 2012-2013
Audi eSSS 8 by Grain zmiany zmiany 2012-2013
Witam
jako, że jestem tu jakis czas chciałem Wam przedstawić moje autko jest to Audi S8 1998 rok , długo mi zeszło zanim ją znalazłem.
Kilka słów o aucie auto rok temu sprowadzone ze szwajcarii ze wszystkimi papierami kluczami i innymi duperelami, strasznie długo szukałem tej swojej "jedynej wymarzonej" chciałem kupic po lifcie jednak po obejrzeniu kilku egzemplarzy gdzie sprzedający mówili, pisali igła, lalunia, ślicznotka, Panie nie ma takiej drugiej....itd, postanowiłem poszukać modelu przed liftowego i myśle, że dobrze trafiłem kilka drobnych rzeczy jest do poprawy ale z tym sobie dam rade
pozdrawiam
jako, że jestem tu jakis czas chciałem Wam przedstawić moje autko jest to Audi S8 1998 rok , długo mi zeszło zanim ją znalazłem.
Kilka słów o aucie auto rok temu sprowadzone ze szwajcarii ze wszystkimi papierami kluczami i innymi duperelami, strasznie długo szukałem tej swojej "jedynej wymarzonej" chciałem kupic po lifcie jednak po obejrzeniu kilku egzemplarzy gdzie sprzedający mówili, pisali igła, lalunia, ślicznotka, Panie nie ma takiej drugiej....itd, postanowiłem poszukać modelu przed liftowego i myśle, że dobrze trafiłem kilka drobnych rzeczy jest do poprawy ale z tym sobie dam rade
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 28 cze 2013, 22:49 przez Grain, łącznie zmieniany 2 razy.
Pięknie się prezentuje jaki rozmiar i szerokość masz kółek Już w Twoim avatarze mi się podobała, ale nie mogłem znaleźć większego foto
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
- mariusz_ziom
- Forum Audi A8
Koła 19 cali przód 8,5 " i tył 9,5"Lukas134 pisze:Wysłany: Wczoraj 21:56
Pięknie się prezentuje jaki rozmiar i szerokość masz kółek
Na fotki ze środka trzeba będzie poczekać moge tylko dodać , że środek cały czarny :mrgreen:artekk pisze:a środeczek Panie, to co ? Rentgena w oczach nie mamy
Nie czarnula tylko grafit bardzo oryginalny kolor :lol:artekk pisze:Śliczna czarnula
Było S8....
Chyba nie ASA, mi się wydaję, że albo AEZ albo Rondel. :-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
- gierobiala
- Super Klubowicz