![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] Sprężyny zawieszenia
-
- Forum Audi A8
[D2 ALL ] Sprężyny zawieszenia
witam mam pytanie do was gdzie można kupic sportowe skrócone amortyzatory i sprenrzyny do audi a8 quatro ??? :-)
Ostatnio zmieniony 07 sie 2016, 08:27 przez Maxxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
- gierobiala
- Super Klubowicz
- gierobiala
- Super Klubowicz
Słaba wymówka..Widzisz dla takich jak ty wymyślono automatyczne podświetlanie na czerwono wyrazu napisanego z błędem.I przed wysłaniem posta możesz go wyedytować żeby nie bił po oczach poziomem pięcioletniego dziecka.Tak niewiele a zarazem tak dużo..Nieprawdaż?Maxxxx pisze:sory za moja ortografie ale mieszkam za granica ponad 10 i zapoina sie polskiego
Nadal nie dopełniłeś pkt.13 regulaminu tego forum,który to zaakceptowałeś przy rejestracji.
Poza tym zamiast pisać posty można poszukać np. na portalach aukcyjnych części które cię interesują.Mnie zajęło to 30 sekund..
http://moto.allegro.pl/item1158476133_j ... _po94.html
- tomek_m
- Forum Audi A8
ale sie usmiałem, pewnie ze jestes polakiem tez zapomnialeś , tez od 7 lat mieszkam za granica i jakos nie zauważylem u siebie zaniku znajomosci jezyka poskiego, denerwuja mnie tacy ludzieMaxxxx pisze:ja mam audi s8 dokladnie ale chcem ja obnizyc i nie wiem jak i sory za moja ortografie ale mieszkam za granica ponad 10 i zapoina sie polskiego :-)
p.s. sorry za ten komentarz dla reszty forumowiczow ale nie mogłem sie powstrzymac
audiclubislands.org
- colln
- Super Klubowicz
no dajcie mu spokój, jeśli jest ja mówi to miał 10 lat gdy zrobił pa pa tusko draniom itp..
swoją drogą podziwiam osoby które chcą obniżać czy utwardzać jeszcze to auto, ja specjalnie szerokim łukiem omijałem S8 ze względu na twardsze zawieszenie, no i nie wiem co by było bo w A8 i tak mnie się tyłek trzęsie na naszych drogach, ze choroby można dostać
swoją drogą podziwiam osoby które chcą obniżać czy utwardzać jeszcze to auto, ja specjalnie szerokim łukiem omijałem S8 ze względu na twardsze zawieszenie, no i nie wiem co by było bo w A8 i tak mnie się tyłek trzęsie na naszych drogach, ze choroby można dostać
- grim
- Forum Audi A8
a czemu nikt nie zaproponował ebay.pl ? Nie tylko gwintem czy sprężynami (ze śmietnika) z eSy można obniżyć S/A8... są kompletne zestawy sprężyn w różnych konfiguracjach.
Nie pamiętam już jakich producentów, ale są...
Nie pamiętam już jakich producentów, ale są...
"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi."