[D2 95 4.2PB ] Czy tak powinien chodzić silnik
[D2 95 4.2PB ] Czy tak powinien chodzić silnik
W koncu znalazlem A8 warte zainteresowania ale mam jeszcze kilka uwag a ze nie mam doswiadczenia w a8 to pytam was, czy a8 na wolnych obrotach powinna tak leciutko klekotac, cos jak diesel ale ciszej??
poza tym w tym egzemplarzu ktory ogladalem bylo cos slychac przy prawym przednim kole zwlaszcza przy skrecaniu i przy ostrej jezdzie jakby chrobotanie, nie mocne ale denerwujace..
czy to bedzie przegub?
zalezy mi na szybkiej odpowiedzi bo chce jutro jechac po nia jak cos, bylem z nia dzis na przegladzie i wszystko wyszlo ok, zawieszenie ok i hamulce tez, z zewnatrz i w srodku ok
ten dzwiek to cos takiego
poza tym w tym egzemplarzu ktory ogladalem bylo cos slychac przy prawym przednim kole zwlaszcza przy skrecaniu i przy ostrej jezdzie jakby chrobotanie, nie mocne ale denerwujace..
czy to bedzie przegub?
zalezy mi na szybkiej odpowiedzi bo chce jutro jechac po nia jak cos, bylem z nia dzis na przegladzie i wszystko wyszlo ok, zawieszenie ok i hamulce tez, z zewnatrz i w srodku ok
ten dzwiek to cos takiego
Ostatnio zmieniony 29 mar 2015, 09:49 przez MotoRider, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi A8
Re: A8 D3 4.2
Moim zdaniem nic chrobotać nie powinno... w jakim stanie olej??datelos pisze:Jak auto postoi z 2 godziny to przy odpalaniu zachrobocze ale tak przez momencik to normalne w tych silnikach?...
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-