Witam
Czy ktoś może polecić jakiś dobry wideo rejestrator? bo dużo jeździmy z żonką i czasami by się przydał, może ktoś coś z własnego doświadczenia poleci?
A druga rzecz to jakaś dobra kamera cofania do busa bo mnie czasami szlak trafia w Berlinie Mam radio z dużym wyświetlaczem i możliwością podłączenia kamerki
Pozdrawiam
Kamera cofania oraz wideo rejestrator - pomoc w wyborze
-
- Forum Audi A8
Kamera cofania oraz wideo rejestrator - pomoc w wyborze
Jah Bless Ya good people
-
- Forum Audi A8
VanDyke podziękował za info Wystarczy mi Vico Marcus 4, bo z tylu i tak mam przyciemnione szyby w busie. A orientujesz się może czy warto inwestować w filtr polaryzacyjny? Nie wiem jak duża jest różnica z lub bez filtra.
Odnośnie kamer cofania to znalazłem tylko info odnośnie A8, a ja potrzebuje zamontować kamerę w Fordzie Transit, i podłączyć ją do radia z wyświetlaczem
Pozdrawiam
Odnośnie kamer cofania to znalazłem tylko info odnośnie A8, a ja potrzebuje zamontować kamerę w Fordzie Transit, i podłączyć ją do radia z wyświetlaczem
Pozdrawiam
Jah Bless Ya good people
Sam mam Marcusa 4 i również 5 nie brałem bo z tylu czarno Marcus 4 ma jeszcze lepsze parametry nagrywania. Brałem z tym filtrem cały komplet. Redukuje on odbicia słońca od szyby ale bez niego też jakość jest ok. Najlepiej zobacz na YouTube porównanie jakości nagrań z filtrem i bez i podejmij decyzję.
Kontakt: nick + @wp.pl
-
- Forum Audi A8