![]() |
![]() |
[D3 06 4.2MPI ] Jakiej firmy kupic dystanse ?
[D3 06 4.2MPI ] Jakiej firmy kupic dystanse ?
Witam, na lato chce kupic dystanse do swojej audi, pod et40 20' - w jakie firmy celować ?
Skoro tak to kupuj dobre markowe H&RShowcase pisze:cena bez znaczenia maja byc dobre![]()
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
panton, zalezy jaka jeszcze grubość ja mam 20-25mm i przelotowych nie chciałem, uważam, że przykręcane sa lepsze i bezpieczniejsze 😉 Czemu lepsze? Bo nie musimy przy każdym zdjęciu koła celować śruba miedzy kołem dystansem i Piasta, tylko jest przykręcone na sztywno raz i mamy spokoj 😉
A czemu bezpieczniejsze? Bo nie ma długich śrubek 7cm czy dłuższych w zależności od grubości dystansu tylko przewaznie seryjne da sie założyć jakie były na aucie 😉
No i oczywiście powinny miec kołnierz centrujący, ale H&R chyba nie robi bez 😉
A czemu bezpieczniejsze? Bo nie ma długich śrubek 7cm czy dłuższych w zależności od grubości dystansu tylko przewaznie seryjne da sie założyć jakie były na aucie 😉
No i oczywiście powinny miec kołnierz centrujący, ale H&R chyba nie robi bez 😉
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce a8team.pl
Hehe... ale tu nie ma "chyba"jordan233 pisze:hmmmm ,już nie pamiętam ,ale chyba ET 36 lub ET 37

Podaj konkret bo jak się później okaże że miałeś 46 a nie 36 albo co gorsza 36 zamiast 46 to koło będzie w innym miejscu niż oczekujesz i jeszcze niepotrzebne pretensje będą że tak ci na forum doradzono a ty 150€ na dystanse wydałeś

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-