Odradzam ASO/warsztat
Jak ubezpieczyciel wie że masz w aucie specjalny "tuning" i to jest zaakceptowane to tak jak masz zwyczajne ubezpieczenie AC to nie. Inaczej sie ma w przypadku szkód z OC bo tam mozna udowodnić że się ma cos lepszego.
Jednak jesli masz fakture na grzana szybe to możesz udawac że taka była i ma być tylko w ASO zapytaja czemu nie ma kabli i co dalej?
Jednak jesli masz fakture na grzana szybe to możesz udawac że taka była i ma być tylko w ASO zapytaja czemu nie ma kabli i co dalej?
Odradzam Art Detailing adres ul. Szczecińska 10, 85-065 Lisi Ogon woj.kuj-pom
Gość przy oględzinach obiecuje ,,Złote Góry" i kasuje za niewykonaną pracę, umawia się na usunięcie rys a gdy przy odbiorze klient mówi że rysy są widoczne jak były to gość na to że były za głębokie ale kasę umówioną chce bo zrobił korektę lakieru i wysprzątał środek. Co mi po błyszczących felgach i wypolerowanych wydechów jak postawiłem auto na usunięcie rys??? Pomijam już fakt że auto miało stać 2 dni a stało 4 ( pomyślałem że ok jak mam być dobrze zrobione to niech stoi i 5 ale niestety się myliłem)
Gość przy oględzinach obiecuje ,,Złote Góry" i kasuje za niewykonaną pracę, umawia się na usunięcie rys a gdy przy odbiorze klient mówi że rysy są widoczne jak były to gość na to że były za głębokie ale kasę umówioną chce bo zrobił korektę lakieru i wysprzątał środek. Co mi po błyszczących felgach i wypolerowanych wydechów jak postawiłem auto na usunięcie rys??? Pomijam już fakt że auto miało stać 2 dni a stało 4 ( pomyślałem że ok jak mam być dobrze zrobione to niech stoi i 5 ale niestety się myliłem)
umowa przedstepna była ? jesli nie to z pewnością będzie nastepnym razem ...
KARMAR pisze: ale kasę umówioną chce bo zrobił
jak to mowią niezgodnosc towaru/usługi z umową papieru na to nie masz on w sumie tez wiec mozna uznac ze nigdy cie tam nie bylo , swoja drogą trzeba bylo napisac nawet od reki o co ci chodzi i bylby pozamiatany a teraz masz slowo przeciw slowuKARMAR pisze:Co mi po błyszczących felgach i wypolerowanych wydechów jak postawiłem auto na usunięcie rys???
bądź sobą, wariatów też lubią