![]() |
![]() |
Na 99% sterownik jest cały zielony w środku, już kilka takich widziałem, przy wymianie jeśli masz pamięć to niestety jest ochrona komponentu.lukasz88 pisze:Witam. W związku że temat ja zakładałem więc chciałbym się już podzielić iż znalazłem problem z prądem i pozostał rozwiązany, może komuś się przyda. Już ponad miesiąc temu (chyba w wigilię) znalazłem sterownik który nie usypiał się. Sterownik pamięci fotela był u mnie głównym winowajcą. Po jego odłączeniu audi w końcu odżyło i jak narazie nie mam problemów a aku. Wszystko działa kessy, dociąg klapy nawet po kilku dniowym postoju sterownik aku nic nie odłącza. Jeżdżę do pracy 300 metrów w jedną stronę i aku nie słabnie tzn. po pracy gdzieś się tam przejadę ale nie jest to jakaś długa trasa i aku trzyma się dobrze. Także dziękuje wszystkim którzy chcieli pomóc.
20m?... Skandal w biały dzieńLukas134 pisze:drago_o, i tak jesteście cieniasyja do pracy przejeżdżam 20metrów
![]()
![]()
U mnie akurat po rozebraniu było zielono tylko pod przekaźnikami które wylutowałem wyczyściłem ze śniedzi i z powrotem wlutowałem i jest okshaqal pisze:Na 99% sterownik jest cały zielony w środku
Tak wiem ale narazie wymiana jest nie potrzebna, chociaż było już blisko. Z cp myślę że bym se poradził.shaqal pisze:przy wymianie jeśli masz pamięć to niestety jest ochrona komponentu.