A8 D2 4.2 Quattro - Forumowa Książka Serwisowa - str.1
- stillbadboy
- Super Klubowicz
dobrym rozwiazaniem jest dmuchawa do lisci. Moim zdaniem nie ma sensu myc auto teraz jak wyjedzie sie raz i jest zaraz to samo, lepiej poczekac do dodatniej temperatury i owalic karoserie karczerem co by sol zmyc
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
No własnie to druga sprawa to że się zaraz ufajda. Erni wybacz ale pare lat dłużej latam A8 choc pewnie myłem ja mniej razy jak TY Ile to razy wycierałem i wydmuchiwałem wszelkie wilgoci(latem) a po przejechaniu 500m pod dom dalej kapie z wszelakich szparek. Dlatego ma co zamarzac w tych czeluściach...
dzis wymieniełem nieszczęsne króćce odpowietrzające układ chłodzenia, w których udało mi sie przekręcić gwinty w nakrętkach .. udało mi sie nabyć dwa ori niemalże nowe za 20 zł i układ już kompletnie odpowietrzony....
ze starymi troche pomodze tak aby wrazie uwalenia tych mieć zapas ale już na "dożywocie"
...aa no i auto dzis znów umyłem bo juz patrzeć ba to błoto nie moglem...
ze starymi troche pomodze tak aby wrazie uwalenia tych mieć zapas ale już na "dożywocie"
...aa no i auto dzis znów umyłem bo juz patrzeć ba to błoto nie moglem...
to nie jest zwykły napęd...to