[D2 99 4.2PB ] Chłodnica wody
Hmmm kolega martin_rs4 właśnie miał na tym zamienniku nr 4D0121251 a jego auto jesli jest jak w avatarze to 2000 r.
Dzwoniłem do nich i gość mówił, że mają jeden typ chłodnicy. Jeśli jest króciec w naszej chłodnicy to podobno się go wykręca ze starej i wkręca do nowej. Czyli tak jak mówił uszek, iż króciec występuje jako osobna część. Ciekawe czy jest dostępny w sprzedaży taki króciec jeszcze w razie gdyby stary odmówił posłuszeństwa przy demontażu.
Dzwoniłem do nich i gość mówił, że mają jeden typ chłodnicy. Jeśli jest króciec w naszej chłodnicy to podobno się go wykręca ze starej i wkręca do nowej. Czyli tak jak mówił uszek, iż króciec występuje jako osobna część. Ciekawe czy jest dostępny w sprzedaży taki króciec jeszcze w razie gdyby stary odmówił posłuszeństwa przy demontażu.
Quattro - przewaga dzięki technice
Tomi313 pisze:Hmmm kolega martin_rs4 właśnie miał na tym zamienniku nr 4D0121251 a jego auto jesli jest jak w avatarze to 2000 r.
Kod: Zaznacz cały
Numer katalogowy Nazwa towaru Cena netto Cena brutto
4D0121147 STUTZEN 22.17 zł 27.27 zł
Tomi313, ja już sie nauczyłem że w ETKA nie zawsze wszystko jest prawidłowo podaneTomi313 pisze:kolega martin_rs4 właśnie miał na tym zamienniku nr 4D0121251 a jego auto jesli jest jak w avatarze to 2000 r.
Chłonica 4D0121251R wystepowała także w silnikach AUW czy AQF. Przykładem może być poniższa aucja>
http://www.ebay.de/itm/Audi-A8-S8-D2-4D ... 1769225507
jak mi auto ostygnie to zobacze co z tym króćcem, ale jak mówił że pasuje to pewnie coś nie tak wkręcałem...
to nie jest zwykły napęd...to
Tomi313, byłem sprawdzić ten króciec ale raczej nici z tego bo mam odpowietrzoną chłodnice i jak odkręcam ten korek do odpowietrzania to tryska wodą
kurcze ale jak tamc mówią ze musi pasować to pew nie tak jest, tylko ja jakoś może krzywo to chciałem wkręcić Bo cała reszta jest odwzorowana na prawde dobrze , więc myśle że tu też nie powinno być problemu...
kurcze ale jak tamc mówią ze musi pasować to pew nie tak jest, tylko ja jakoś może krzywo to chciałem wkręcić Bo cała reszta jest odwzorowana na prawde dobrze , więc myśle że tu też nie powinno być problemu...
to nie jest zwykły napęd...to
Okej, zamówię i zobaczymy. Najwyżej coś będę kombinował. Gdzieś na forum czytałem, że ktoś założył chłodnicę bez króćca - przewód zaślepił śrubą i opaską skręcił i nic się nie dzieje. Osobiście jednak bym wolał, żeby wszystko było jak fabryka przykazała. Dzięki za info
Quattro - przewaga dzięki technice