[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
Siema wszystkim, mam do Was pytanko, rozglądam się od jakiegoś czasu za A8 D2 po ostatnim lifcie z silnikiem 4.2, ile mniej wiecej trzeba położyć za zadbany egzemplarz i czy w ogóle w pomorskim idzie coś kupić czy trzeba gdzies po Polsce szukać ? Póki co od 2 lat mam A4 B5 w dieslu i jest juz trochę nudno
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Daniel no prosze cię...a gdzie odbędzie się taka zabawa ???
http://www.a8team.pl/i-ogolnopolski-zlo ... t14358.htm
Jest kilka tematów,było info na topie ale się po zmianie serwera znikneło,wysyłalismy mailing bodajże 2razy,klepiemy o tym na szałboksie codziennie....nastepnym razem poprosze o adresy klubowiczów i bedziemy słac listy polecone(na koszt nadawcy)
Bez urazy ale jak ktos sie czuje klubowiczem i poświęci minimum czasu na forum to o tym musi wiedzieć! ja wiem kiedy są zloty Forda Pumy choć nie mam juz nawet tak konta,kadeta choc zaglądnałem tam lata temu by tylko wspomoc sie przy modyfikacji skrzyni biegow w nexii i to tylko z maili.
Bez urazy ale jak ktos sie czuje klubowiczem i poświęci minimum czasu na forum to o tym musi wiedzieć! ja wiem kiedy są zloty Forda Pumy choć nie mam juz nawet tak konta,kadeta choc zaglądnałem tam lata temu by tylko wspomoc sie przy modyfikacji skrzyni biegow w nexii i to tylko z maili.