części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D3 06 4.2MPI/LPG ] Opłacalność montażu gazu ale tak realn

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Showcase
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D3 06 4.2MPI/LPG ] Opłacalność montażu gazu ale tak realn

Post autor: Showcase » 01 lut 2016, 23:54

Witam, mam dosyc zdrowe a8 4.2 06 i zastanawiam się nad zakladaniem LPG do niej, komp mi pokazuje w miescie srednio 18-24l, trasa 14-16, jezdze nia 1000-2000 tys km/miesiac, zastanawiam się czy to się opłaca, kiedys się nad tym zastanawialem i wybralem prinsa, teraz tez sie zastanawiam czy jest sens jakis pchac sie w LPG, kalkulator internetowy mi wyliczyl ,ze zwroci sie po 6 miechach, a jak w praktyce to u was wyglada ? zakładalibyście gaz do 8 ?

Gość

Post autor: Gość » 02 lut 2016, 00:12

Showcase, Chyba troszke nie jestes na czasie-pokaz mi tu kogos z ósemką co nie ma w niej lpg (pmijam najnowsze FSI) ? To chyba 1-2 % userów :)

Temat przerzuce do ogolnego bo sporo o tym gdybano już ale jak chcesz pogadac to tam.

majkaistefan

Post autor: majkaistefan » 02 lut 2016, 17:24

Witam!
Showcase pisze:kiedys się nad tym zastanawialem i wybralem prinsa, teraz tez sie zastanawiam czy jest sens jakis pchac sie w LPG, kalkulator internetowy mi wyliczyl ,ze zwroci sie po 6 miechach, a jak w praktyce to u was wyglada
-to znaczy ze kiedys dobrze sie zastanowiles i tak trzymaj dalej.

Stefan.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl