![]() |
![]() |
[D2 95 4.2PB ] Rozmiar podsufitki ?
- tutenhamon
- Super Klubowicz
[D2 95 4.2PB ] Rozmiar podsufitki ?
Może ktoś już wymieniał podsufitkę w swoim aucie i będzie w temacie , a mianowicie chodzi o to czy podsufitka z rocznika 98 bez szyberka będzie pasować do mojego z roku 95 ? czy wymiary i mocowania są takie same?
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- tutenhamon
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Wiem wiem już byłem w jedynym warsztacie w naszej mieścinie który zajmuje się montażem szyb ,kurde ale brudasy . Poproszę ich o demontaż i wklejenie na nowo a resztą sam się zajmę .Nie wiem czemu ale uparli się żeby przednia wyciągać , boję się że coś spieprzą i będzie ciekła bo już zastrzegli sobie że na moją odpowiedzialność bo przy demontażu szyby pękają i się uszkadzają . Szkoda że w okolicy nie ma innych fachowców od szyb.
Pisze Ci przecie że nie trza nic demontować. Szeroko drzwi i kogos do pomocy i delikatnie wlezie bez problemu. Jeszcze fotele dajesz dla ułatwienia całkiem na płasko.
Problem jest z czescia podsufitki szybra ale Ty tego problemu akurat juz nie masz. Głowna cześc bez boczków wlezie drzwiami przednimi.
Zmienialiśmy podsufitke u Wiktora(dziadek_yoyo) on zakładał na bogato jasna alkantare i to tym bardziej trza było uważac na to.
Problem jest z czescia podsufitki szybra ale Ty tego problemu akurat juz nie masz. Głowna cześc bez boczków wlezie drzwiami przednimi.
Zmienialiśmy podsufitke u Wiktora(dziadek_yoyo) on zakładał na bogato jasna alkantare i to tym bardziej trza było uważac na to.
- tutenhamon
- Super Klubowicz