części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[inne ] renowacja pościeranej kierownicy skórzanej - sposób

Zrobiłeś coś w swoim Audi A8 ? Masz do tego fotostory i opis ? Pochwal się innym.
cheyen
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: cheyen » 28 lut 2016, 19:46

cheyen
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: cheyen » 29 lut 2016, 10:19

Dzwoniłem też do gościa u nas w Radomiu na Starokrakowskiej i również obszyje bez najmniejszego problemu, koszt od 150 - 200 zł. Był mocno zdziwiony jak mu powiedziałem że dla niektórych stanowi problem podgrzewana kiera ;) Link: http://www.kierownice.com

Awatar użytkownika
-V-I-R-U-S-
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: -V-I-R-U-S- » 29 lut 2016, 21:00

cheyen pisze: Był mocno zdziwiony jak mu powiedziałem że dla niektórych stanowi problem podgrzewana kiera ;)
Stanowi, stanowi i to duży. Być może obszywał ich mało albo tylko jeden typ tych kierownic.
Są dwa typy podgrzewania:
- jedne są z podgrzewaniem nawiniętym na wieniec i ono (podgrzewanie) lubi się przerywać podczas zrywania starej skóry.
- drugie z grzaniem wtopionym w wieniec, przy nich można wszystko zrobić.

Mój dobry znajomy zajmuje się tapicerstwem samochodowym, podpytałem go co i jak i dzielę się z wami.
Mówił jeszcze że jedną jak i drugą da się obszyć tylko z pierwszym typem jest więcej pracy i jest większe ryzyko.
Kudłaty

cheyen
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: cheyen » 29 lut 2016, 21:17

-V-I-R-U-S- pisze:
cheyen pisze: Był mocno zdziwiony jak mu powiedziałem że dla niektórych stanowi problem podgrzewana kiera ;)

Mój dobry znajomy zajmuje się tapicerstwem samochodowym, podpytałem go co i jak i dzielę się z wami.
Mówił jeszcze że jedną jak i drugą da się obszyć tylko z pierwszym typem jest więcej pracy i jest większe ryzyko.
Dlatego z pewnością ta rozbieżność cenowa którą mi podał, ale to nie zmienia faktu że się da ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztat czyli zrób to sam”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl