[inne ] renowacja pościeranej kierownicy skórzanej - sposób
Dzwoniłem też do gościa u nas w Radomiu na Starokrakowskiej i również obszyje bez najmniejszego problemu, koszt od 150 - 200 zł. Był mocno zdziwiony jak mu powiedziałem że dla niektórych stanowi problem podgrzewana kiera Link: http://www.kierownice.com
- -V-I-R-U-S-
- Forum Audi A8
Stanowi, stanowi i to duży. Być może obszywał ich mało albo tylko jeden typ tych kierownic.cheyen pisze: Był mocno zdziwiony jak mu powiedziałem że dla niektórych stanowi problem podgrzewana kiera
Są dwa typy podgrzewania:
- jedne są z podgrzewaniem nawiniętym na wieniec i ono (podgrzewanie) lubi się przerywać podczas zrywania starej skóry.
- drugie z grzaniem wtopionym w wieniec, przy nich można wszystko zrobić.
Mój dobry znajomy zajmuje się tapicerstwem samochodowym, podpytałem go co i jak i dzielę się z wami.
Mówił jeszcze że jedną jak i drugą da się obszyć tylko z pierwszym typem jest więcej pracy i jest większe ryzyko.
Kudłaty
Dlatego z pewnością ta rozbieżność cenowa którą mi podał, ale to nie zmienia faktu że się da-V-I-R-U-S- pisze:cheyen pisze: Był mocno zdziwiony jak mu powiedziałem że dla niektórych stanowi problem podgrzewana kiera
Mój dobry znajomy zajmuje się tapicerstwem samochodowym, podpytałem go co i jak i dzielę się z wami.
Mówił jeszcze że jedną jak i drugą da się obszyć tylko z pierwszym typem jest więcej pracy i jest większe ryzyko.