Super umilacze ale NIE A8 :)
- Doc
- Administrator
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Silnik: Inne
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Imię: Andrzej
Nie Erni... to jest dostępny: Dupy Van Damme odnośnie forum. W sumie nie można usunąć.ernesto pisze:dupywamdam
Ooo... zobacz... jego avatar/podpis itd.
Oczywiście usunąłem 'Nieznawuja'.
Ostatnio zmieniony 29 lut 2016, 16:44 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
2009-04-28 godzina 21:40 - założyciel forum A8Team.PL. Ps: Polecam iParts.pl
- Doc
- Administrator
[center]
"Informację o odsunięciu dziennikarza podał portal On-Dech.pl. Napisał on, że Michał Siekiera został poproszony przez przełożonych o nieprzygotowywanie materiałów Audi do „Auto-Wiadomości”. Dziennikarz zaczął płakać i niestety nie skomentował sprawy,
obecnie przebywa w szpitalu klinicznym im. Teresy Orlowskiej w Warszawie.
Siekiera pozostał w redakcji po zmianach nienormalnych, które w połowie stycznia br. objęły „Wiadomości-Ikarus”, gdy szefem serwisu została Kapitolina Mszczuja . Wtedy z programem pożegnała się większość dotychczasowych prowadzących i reporterów dziennika aut."[/center]
"Informację o odsunięciu dziennikarza podał portal On-Dech.pl. Napisał on, że Michał Siekiera został poproszony przez przełożonych o nieprzygotowywanie materiałów Audi do „Auto-Wiadomości”. Dziennikarz zaczął płakać i niestety nie skomentował sprawy,
obecnie przebywa w szpitalu klinicznym im. Teresy Orlowskiej w Warszawie.
Siekiera pozostał w redakcji po zmianach nienormalnych, które w połowie stycznia br. objęły „Wiadomości-Ikarus”, gdy szefem serwisu została Kapitolina Mszczuja . Wtedy z programem pożegnała się większość dotychczasowych prowadzących i reporterów dziennika aut."[/center]
- Doc
- Administrator
Apophis, to jest skandal.!Apophis pisze:Czemu ma słuzyć usuwanie moich postów! brata się wstydzisz czy jak?
Po pierwsze primo... to jest brat męża siostry jako bliźniak!.
Po drugie - secundo... to jest granda odnośnie postu.!
Po trzecie - tertio... dymisja odnośnie stanowiska ministra oświecenia Worker Bee / SleepEO A8drużyna.pl!.
Po czwarte - quattro... też bym chciał.
Ps: