![]() |
![]() |
![]() |
[D2 98 3.7PB/LPG ] Motor 3.7 spalanie 21.5 L Coś jest nie
Średnie spalanie na poziomie 21 litrów to mega dużo, za to takie spalanie w moim 4.2 przy jezdzie tylko po miescie (tylko i wyłącznie) to nic nadzwyczajnego. Po samym miescie tyle mi wlasnie pali.
Ostatnia średnia z weekendu (przeleciałem łącznie 800km z czego 650 autostrada non stop 180 a pozostałe 150 po Warszawie i Bydgoszczy) - średnie spalanie 16,5 litra LPG
Ostatnia średnia z weekendu (przeleciałem łącznie 800km z czego 650 autostrada non stop 180 a pozostałe 150 po Warszawie i Bydgoszczy) - średnie spalanie 16,5 litra LPG
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Ja rozumiem to- już na ten temat rozmawialiśmy, ale chciałem tu wytłumaczyć Maćkowi, że autor tematu może mieć tak jak ja preFL bo ma wpisane rocznik 99 bo tak ma w dowodzie-tak samo jak jaBugalon pisze:Patrz na datę produkcji, nie na datę rejestracji to dwie rozne daty są. Nie ma mozliwosci zeby przedlift byl produkowany w 99 roku.
Mam 3.7 przed liftową wersje 230km 1998r
pomyliłem się przy profilu.
dobra dobra to już nie będę wcale sie b udzielał ..
zadaje te pytanie bo to moja pierwsza audi a8 bo tak miałem same bmw i spierdolilem z towarzystwa wieśniaków ale widzę ze wy nie lepsi .. chyba zacznę jeździć Francuzami..
Poprawka.
Kolego, jeszcze jeden taki post w tym tonie a poleci karteczka. Trochę kultury i ogłady.
Popraw dane w profilu.
krzychu22.p1i
pomyliłem się przy profilu.
dobra dobra to już nie będę wcale sie b udzielał ..
zadaje te pytanie bo to moja pierwsza audi a8 bo tak miałem same bmw i spierdolilem z towarzystwa wieśniaków ale widzę ze wy nie lepsi .. chyba zacznę jeździć Francuzami..
Poprawka.
Kolego, jeszcze jeden taki post w tym tonie a poleci karteczka. Trochę kultury i ogłady.
Popraw dane w profilu.
krzychu22.p1i
Ostatnio zmieniony 29 lut 2016, 20:23 przez Eriu, łącznie zmieniany 2 razy.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz