[D2 FL ALL ] Nastawniki... Komu stukają przy rozruchu?
Nawet nie wiesz jak bardzo. Atakuje całkiem podstepnie,najpierw słyszysz jakies 1 sekundowe grzechoty potem czujesz wibracje nastepnie w zależności od organizmu czy osłabiony czy silny może byc nagłe telepanie badź jakies inne objawy...jest to choroba przewlekła narazie lekarstwa nie znaleziono.Gunner pisze:Brzmi jak jakaś poważna choroba
Panowie zdajecie sobie sprawę że tak bywa że u mechanika auto się naprawia
i jest ok wtedy bo się przestraszyło
Ja robię jedno auto które podobno szarpie tylko pech jet taki że w moich rękach nic się nie dzieje i to po 100 km
Głupio mi ale co mogę zrobić jak u mnie jest ok .
A jest wesoło bo to osoba z domu ile to jazdy o to jest
i jest ok wtedy bo się przestraszyło
Ja robię jedno auto które podobno szarpie tylko pech jet taki że w moich rękach nic się nie dzieje i to po 100 km
Głupio mi ale co mogę zrobić jak u mnie jest ok .
A jest wesoło bo to osoba z domu ile to jazdy o to jest
- ManiekJames
- Super Klubowicz
A wracając do mojego tematu
Audiczka stoi w garażu ... i czeka na nastawnik z inowrocławia xD
Po braku dostawy po kilku dniach i telefonie do Pana z Inowrocławia- ZABRAKŁO im nastawników no masakra... mają w ten PIĄTEK dostać nowe i mi w Poniedziałek odrazu wysyłają priorytetem
Jak tylko wstawie nowy nastawnik ... poskładam wsio = bedziemy mierzyć kompresje na wszystkich cylindrach i modlić się że bedzie oki
Potem odpalenie .. brrrrrr ... i mierzenie ciśnienia oleju .... a jak tu bedzie też okk - OBY !!!
to płukanka i nowy filterek oleju i olej !!! i na tym bardzo chciałbym zakończyć
ot taka mała modlitwa xD
Audiczka stoi w garażu ... i czeka na nastawnik z inowrocławia xD
Po braku dostawy po kilku dniach i telefonie do Pana z Inowrocławia- ZABRAKŁO im nastawników no masakra... mają w ten PIĄTEK dostać nowe i mi w Poniedziałek odrazu wysyłają priorytetem
Jak tylko wstawie nowy nastawnik ... poskładam wsio = bedziemy mierzyć kompresje na wszystkich cylindrach i modlić się że bedzie oki
Potem odpalenie .. brrrrrr ... i mierzenie ciśnienia oleju .... a jak tu bedzie też okk - OBY !!!
to płukanka i nowy filterek oleju i olej !!! i na tym bardzo chciałbym zakończyć
ot taka mała modlitwa xD
Pozdrawiam !!
o co chodzi z tym syndromem? ja też na początku nasłuchiwałem silnika, przed wymiana oleju podczas odpalania na zimnym 2 - 3 sek. było coś tam słychać ale wymieniłem olej i wyczyściłem smoka i jest git Po dwóch dniach stania na mrozie bez odpalania nic nie słychać. Nie wiem czy u mnie to nie była kwestia oleju( straszny glut)
Było:
Audi 80 B4 2.0 ABT
Audi A6 C4 2.5 Tdi AEL
Audi A8 D2 4.2 Quattro ABZ
Audi A8 D2 F.L 4.2 Quattro AQF
Audi A4 B5 1.9 TDi AFN
Audi A4 B5 FL 2.4 Quattro APS
Audi A6 C5 FL 3.0 Quattro ASN
Audi A4 B6 1.9 TDI AWX
Audi A4 B5 FL 1.8 Turbo Quattro ANB
W garażu
Audi A4 B5 FL 1.9 TDi AJM + Virus
Audi A8 D2 FL 4.2 Quattro AUW
Audi 80 B4 2.0 ABT
Audi A6 C4 2.5 Tdi AEL
Audi A8 D2 4.2 Quattro ABZ
Audi A8 D2 F.L 4.2 Quattro AQF
Audi A4 B5 1.9 TDi AFN
Audi A4 B5 FL 2.4 Quattro APS
Audi A6 C5 FL 3.0 Quattro ASN
Audi A4 B6 1.9 TDI AWX
Audi A4 B5 FL 1.8 Turbo Quattro ANB
W garażu
Audi A4 B5 FL 1.9 TDi AJM + Virus
Audi A8 D2 FL 4.2 Quattro AUW
zakup z ebaya mu sie spoznia ot coManiekJames pisze:Audiczka stoi w garażu ... i czeka na nastawnik z inowrocławia xD
bądź sobą, wariatów też lubią