Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
W piątek odebrałem auto po wymianie wtryskiwaczy gazu z Valteków na Barracudy 130 oraz ogólnym przeglądzie i poprawie "fachowców" którzy założyli instalkę za poprzedniego właściciela. Przy okazji odmówiła posłuszeństwa pompa paliwa i została założona nowa Siemensa (dziękuję Michałowi za szybkie załatwienie tematu;) ). Oraz wymieniłem rozerwaną uszczelkę drzwi tylnych (ta pomiędzy drzwiami) na jakąś używkę - drzwi zamykają się lżej, ale chyba muszę je wyregulować, bo to dalej nie to;)
Nie mam fotki spod maski z osłoną jak to wyglądało przez poprawkami, bez osłony silnika tak:
A teraz jest tak:
Może Panu gazownikowi psiknęło się troszkę za dużo plaka, ale lepiej tak niż brudne i zakurzone jak było wcześniej;)
Nie mam fotki spod maski z osłoną jak to wyglądało przez poprawkami, bez osłony silnika tak:
A teraz jest tak:
Może Panu gazownikowi psiknęło się troszkę za dużo plaka, ale lepiej tak niż brudne i zakurzone jak było wcześniej;)
Ja właśnie wymieniłem tarcze i klocki z przodu razem z całym przeglądem zacisków i prowadnic. Założone tarcze Ate i klocki Trw. Puki co cisza bez żadnych zbędnych odgłosów typu piski i stuki. Mam nadzieję że tak pozostanie;) poza tym zamontowałem adapter aux do oryginalnego radia Delta CC. Teraz można się cieszyć muzą np. Z telefonu. Jakoś dźwięku super;)
Audi a6 c4 2.6 --> Audi a6 c5 2.8 quattro -- Audi a8 d2 4.2 quattro
lysek46, sezon na hamulce widze Ja wczoraj tyl wymieniony na nowy, budzetowy, bo i tak wciaz mam wymienic heble z tylu na nieco wieksze... Przod tarcze przetoczylem bo mi sie korozja wdala w tarcze i nie bralo po calosci przez rdze No i ze bordowy kolor mi sie znudzil na zaciskach, to u mnie polecialo wszystko w Orange Wyglada to dobrze nawet