[D2 ALL ] przelot w 3.7
U mnie nie ma katów i ostatniego tłumika i nie zauważyłem jakiejś różnicy w spalaniu.
No w sumie może na początku kiedy to chciałem katować spokojną wiejską mieścinę i jej społeczeństwo wulgarnym dźwiękiem V ósemki i zamiast spokojnego jak do tej pory stylu jazdy noga sama kleiła się do dywanu za pośrednictwem ucha
To tak jak jest z pierwszą przesiadką na mocny motor. Na początku zawsze dużo pali chcesz rozkoszować się osiągami w tym wypadku dźwiękiem. Po pewnym czasie wszystko się normuje i spalanie spada
No w sumie może na początku kiedy to chciałem katować spokojną wiejską mieścinę i jej społeczeństwo wulgarnym dźwiękiem V ósemki i zamiast spokojnego jak do tej pory stylu jazdy noga sama kleiła się do dywanu za pośrednictwem ucha
To tak jak jest z pierwszą przesiadką na mocny motor. Na początku zawsze dużo pali chcesz rozkoszować się osiągami w tym wypadku dźwiękiem. Po pewnym czasie wszystko się normuje i spalanie spada
- daniel3262
- Forum Audi A8
też zostawiłem sobie seryjny końcowy tak na wszelki wypadek... wróciłem bardzo szybko do serii i teraz bede szukał coś "szportowego" na koniecbeyer28 pisze:Dokładnie, OE zawsze czeka w pogotowiuernesto pisze: Z kolei zawsze mogę sobie wrócić do wersji tłumikowej
codzienna jazda bez ostatniego tłumika trochę męczy, ten bas na wolnych obrotach to tragedia.
- daniel3262
- Forum Audi A8
- daniel3262
- Forum Audi A8
- daniel3262
- Forum Audi A8