[ALL] Ile pali wasze monstrum ??
no moje jak widać pali
fakt że nie przekraczałem 160 bo mi się maska 3 razy sprawdzałem raz przy 220
pisałem ci o tym
robiłem trasę lublin radom warszawa i do domu i dzisiaj trasę 100 km
za lublinem wlałem za 50 pln na BP potem gdzieś przed zwoleniem do pełna bo był p 1,44
skasowałem zegar i dalej zrobiłem z dzisiejszym 577 zajechałem gdzieś koło biłgoraja zalałem a raczej chciałem zalać za 100 pln
weszło za 85 pln
też bym nikomu nie uwierzył
jazda na zworach -albo wiem oleju pobrał
fakt że nie przekraczałem 160 bo mi się maska 3 razy sprawdzałem raz przy 220
pisałem ci o tym
robiłem trasę lublin radom warszawa i do domu i dzisiaj trasę 100 km
za lublinem wlałem za 50 pln na BP potem gdzieś przed zwoleniem do pełna bo był p 1,44
skasowałem zegar i dalej zrobiłem z dzisiejszym 577 zajechałem gdzieś koło biłgoraja zalałem a raczej chciałem zalać za 100 pln
weszło za 85 pln
też bym nikomu nie uwierzył
jazda na zworach -albo wiem oleju pobrał
Nic tak nie robi jak nie poprosisz-w kazdym sofcie sa opcje ustawiania dotrysków w zalezności od obciazenia czy obrotów czy jak tam se panie chcesz-ale to wiesz.
Może przekalkulowałes że zanim wypali zaworki to juz ileś tam się PLNów do przodu wyrobi ale nie wiem czy ci się chce rozbierac swoje auto
Może przekalkulowałes że zanim wypali zaworki to juz ileś tam się PLNów do przodu wyrobi ale nie wiem czy ci się chce rozbierac swoje auto
A ja kiedyś oszukałem fizykęApophis pisze:Wszak A8 to naprawde oszczedne w spalaniu auto biorac po uwagę wielkośc samochodu jak i silnika,ale nie popadajmy w skarjność sa pewne granice których nie przekroczymy najoszczędniejsza jazdą
A wchodząc w szczegóły to po pierwsze FIS pokazuje PB a nie LPG.
A po drugie i najważniejsze.... te 66km zrobiłem po autostradzie jadąc non-stop bezpośrednio za TIR'em (koń z naczepą), dosłownie w jego cieniu
A tak serio... spalanie 10 litrów LPG dla 4.2V8 wydaje mi się nierealne.... nie wiem co trzeba robić aby to osiągnąć ale na pewno nie jest to jazda po autobahn z prędkościami ca. 160km/h
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
ale ja sam ustawiam i nigdy przenigdy nie ustawiałem podpierania się bo jestem zdania że auto ma pracować na lpg w całym zakresie obrotów .
Co do instalki i jej zestrojenia było ok i raczej jest ok nie sprawdzałem już dawno bo nie ma po co ja leje gaz i do przodu wiem że to ostatnie spalanie dziwne ale prawdziwe no chyba że w butli coś się pomerdało i wcześniej zacieło zawór
Sprawdzimy przy następnym tankowaniu
Co do instalki i jej zestrojenia było ok i raczej jest ok nie sprawdzałem już dawno bo nie ma po co ja leje gaz i do przodu wiem że to ostatnie spalanie dziwne ale prawdziwe no chyba że w butli coś się pomerdało i wcześniej zacieło zawór
Sprawdzimy przy następnym tankowaniu