Witam,
Mam ogromną prośbę do posiadaczy A8 z radyjkiem Delta!
Chodzi o zrobienie fotek wtyczek ISO do której i jak idą kabelki.
Kiedyś zainstalowałem Concert'a II i narobiłem sobie burdelu.
A coś się zdupcz***o w Concercie i chcę wrócić do starej dobrej delty.
Z góry dzięki i pozdrawiam!
![]() |
![]() |
[A8 D2] Powrót do Delta CC. Prośba o foto.
[A8 D2] Powrót do Delta CC. Prośba o foto.
"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi."
tomi5, Będę wdzięczny i to bardzo
Bo w ogóle nie wiem co mi strzeliło do łba i nie wiem do czego mi była potrzebna bodajże zielona, albo żółta kostka z instalacji i po prostu ją wyciąłem hehehe... Mam gołe kable, a nie chcę kombinować z "nowym" radiem.
Kostki, piny zamówione
Czas na lutowanie!
Więc jeszcze raz dzięki

Kostki, piny zamówione

Więc jeszcze raz dzięki

"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi."
tomi5, bardzo mi pomogłeś!
O takie fotki mi właśnie chodziło!
teraz bez problemu sobie poradzę ! Dzięki wielkie i masz u mnie browara za to !
[ Dodano: 2010-09-17, 13:28 ]
No i jak to bywa z Audi... Kolory kabli się różnią... oO... 2 lata różnicy i już człowiek się gubi. Różnica polega np. ty masz zółto - biały i ja mam taki ale ty masz zółto czerwony ja mam tylko zółty... itd itd... zobaczymy co i jak z tego wyszło ech

[ Dodano: 2010-09-17, 13:28 ]
No i jak to bywa z Audi... Kolory kabli się różnią... oO... 2 lata różnicy i już człowiek się gubi. Różnica polega np. ty masz zółto - biały i ja mam taki ale ty masz zółto czerwony ja mam tylko zółty... itd itd... zobaczymy co i jak z tego wyszło ech