Tak, tak, kojarzęKondek25 pisze:VanDyke, mijaliśmy się u Marka pod domem Również jestem z Marka usług zadowolony, podejście naprawdę ma super
Mechanik - pomorskie / kujawsko-pomorskie
-
- Forum Audi A8
Moim zdaniem - temat powinien zostać przyklejony. Marek jest PASJONATEM. To nie jest po prostu profesjonalista - tak, robi wszystko profesjonalnie i tak, jak należy, ale jednocześnie robi to z PASJĄ.
Miałem w życiu do czynienia z różnymi mechanikami - na moje szczęście raczej z dobrymi, niż złymi. Ale NIGDY dotąd nie miałem popartego dowodami odczucia, że moim autem zajmuje się ktoś, kto kocha je chyba tak samo, jak ja.
Adminie! Przyklej ten wątek, bo Marek zasługuje na wyróżnienie!
Miałem w życiu do czynienia z różnymi mechanikami - na moje szczęście raczej z dobrymi, niż złymi. Ale NIGDY dotąd nie miałem popartego dowodami odczucia, że moim autem zajmuje się ktoś, kto kocha je chyba tak samo, jak ja.
Adminie! Przyklej ten wątek, bo Marek zasługuje na wyróżnienie!
-
- Super Klubowicz
Dzięki Marek za szybkie ogarnięcie Swapu hamulców na D3 - robota jak zwykle wzorowa
Serdecznie polecam wszystkim jeszcze niezdecydowanym - widzimy się wkrótce
Także dzieki za ostatnie mile spotkanie u Marka
Serdecznie polecam wszystkim jeszcze niezdecydowanym - widzimy się wkrótce
Także dzieki za ostatnie mile spotkanie u Marka
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
-
- Forum Audi A8
Naprawde mało jest ludzi którzy z taka pasją i profesjonalizmen podchodzą do roboty,
ostatnio Marek wymieniał mi rozrząd, dostawałem smsy na bieżaco co jest wymieniane ,potem zdjecia na maila,
dla mnie szok bo w dzisiejszych czasach cos takiego jest niespotykane.
sam prowadze firme i wiem ze od Marka mozna sie nauczyc wzorowego podejscia do ludzi,
mysle ze w kazdym innym zawodzie byłby tak samo profesjonalny, wiecej takich ludzi.
pochwał nigdy za wiele;p
ostatnio Marek wymieniał mi rozrząd, dostawałem smsy na bieżaco co jest wymieniane ,potem zdjecia na maila,
dla mnie szok bo w dzisiejszych czasach cos takiego jest niespotykane.
sam prowadze firme i wiem ze od Marka mozna sie nauczyc wzorowego podejscia do ludzi,
mysle ze w kazdym innym zawodzie byłby tak samo profesjonalny, wiecej takich ludzi.
pochwał nigdy za wiele;p
Z tego co widzę to rekord to jeszcze nie byłVanDyke pisze:Swoją drogą chyba w tym dniu Marek pobił rekord Świata w ilości obsługiwanych A8
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-