Noi co dziecku z twarzą zrobiłeśpanton pisze:tutaj będzie lepiej widać środek i "drzewo"

Tak, majordan233 pisze:Panton masz wszystkie 3 pakiety skóry w aucie?

![]() |
![]() |
![]() |
Noi co dziecku z twarzą zrobiłeśpanton pisze:tutaj będzie lepiej widać środek i "drzewo"
Tak, majordan233 pisze:Panton masz wszystkie 3 pakiety skóry w aucie?
Znalazlem u siebie kolesia co obszywa i za komplet - decha + 4x drzwi powiedzial 500£ czyli okolo na polskie 2800zl co uwarzam ze zalu nie ma i + jest tego ze nawet kolor nitki mozna wybrac hehehjordan233 pisze:PITER82 pisze:Ty z tym obszywaniem to nie glupia sprawadales mi do myslenia
Sprawa jest zaj...a i można to zrobić lepiej niż w oryginalnej desce.
Koszty obszycia w profesjonalnej firmie 2000zł ale i tak warto!!
3- pakiety skóry tzn ??jordan233 pisze:Panton masz wszystkie 3 pakiety skóry w aucie?
Mi się podoba bo konrastowo... ale to kwestia gustuPITER82 pisze:No powiem ci foss ze slabo wyglada z tym drewnem osobiscie nie podoba mi sie
Tu kiedyś poczyniłem taką krótką rozpiskę: http://www.a8team.pl/d3-03-42mpi-lpg-pa ... 3883,3.htmPITER82 pisze:3- pakiety skóry tzn ??
Ćoś tak nie tegesFOSS pisze:I - skóra na tunelu środkowym oraz na podłokietnikach drzwi
II - skóra na drzwiach do poziomu dekorów oraz cały dół deski rozdzielczej też do poziomu dekorów + to co powyżej
III - skóra na drzwiach powyżej dekorów oraz na całej desce rozdzielczej powyżej dekorów + to co powyżej
Moim zdaniem wszystko teges tegesdrago_o pisze:Ćoś tak nie tegesJa mam pakiet I i II ale nie mam na dole deski rozdzielczej... mam tylko tunel i drzwi
Chyba, że pakiet mógł się zmienić po lifcie jak z chromami.
Nie no, wiesz.... żeby po numerze nie wyszło jakieś A3 Sporback... albo przystanekdrago_o pisze:WAUZZZ4E25N006266 Ja się niczego nie boję![]()
Tak, pakiet II to cały kompletny boczek drzwi do wysokości dekorówdrago_o pisze:Czekaj, czekaj... czyli w pakiecie skór II jest cały boczek drzwi a nie tylko podłokietniki?
W pakiecie II cały dół deski do wysokości dekorów. Oprócz tych plastików nad samymi nogami gdzie są dziury nawiewów oczywiściedrago_o pisze:A to nawet ten plastik na dole deski może być w skórze... łooo matko...
7HB Leather variant 1drago_o pisze:Ciekawy jestem co jest napisane w VIN![]()
Maila podeślij to mailem ci wyślę... bo załączniki to jakoś średnio mi tu śmigają przez forumdrago_o pisze:A możesz przy okazji cały rozkodowany VIN mi podesłać na PW?