Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl Sklep Motostacja

[D3 ALL ] Monitory w zagłówkach

Dokładane DVD, tunery TV, radia CB, nawigacje GPS, moduły do telefonów GSM, videorejestratory, przeróbki elektryki i elektroniki zmieniające funkcjonalność auta, nowe gadżety.
Awatar użytkownika
VanDyke
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: VanDyke » 11 kwie 2016, 09:26

Sterowanie z pilota przez pasażera z tyłu. Kierowca nie ma nic do gadania :) Monitory mają wbudowane odtwarzacze DVD, czytają pendraki. Jest port HDMI więc od biedy nawet z komórki można streamować video. Można też załadować ROMy z grami z Atari <jezyk2> i sobie popykać na dołączonym, bezprzewodowym padzie. Oczywiście wszystko ładnie wygląda na papierze bo są to chińczyki. Nie wiem jak z jakością urządzenia.

Tutaj unboxing tego cuda:

i strona producenta:
http://xtrons.co.uk/hd101-10-1-inch-hd- ... layer.html

Tutaj inny wynalazek firmy Pumpkin <jezyk2>

Jak widać tłuką te urządzenia seryjnie. Uzyskany obraz jest całkiem OK w porównaniu z Alpine.

Jedyne co mi się nie podoba to ten błyszczący plastik. Trochę ciężko znaleźć jakąś alternatywę.
No chyba że pójdzie się w ori monitory Audi z D4...

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 12 kwie 2016, 12:09

ja bym brał takie jak tu zapodałeś sa duzo lepsze niz te alpiny a w d4 bym sie nie pchał szkoda siana i kombinacji alpejskich by dzialalo jak trzeba

looknij
bądź sobą, wariatów też lubią

Gość

Post autor: Gość » 13 kwie 2016, 23:26

Kiedys sobie w D2 pierdykłem wypasione radio z DVD no szmery bajery jeden dokladany 7" monitor z funkcja TV(gdzies się wala jeszcze. Opcja montazu na zagłowku oczywiście była...po pół roku poszło to w cholere bo kompletnie nieprzydatne badziewia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe Motostacja.pl części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl