Ustaliłem z ośrodkiem VERANO że do końca kwietnia wpłacę im zaliczkę za listę osób, które się zapisały na zolt. Na podstawie tej listy ośrodek przysłał nam wycenę i dzięki tej liście otrzymaliśmy na prawdę dobre ceny.
w kolejnych postach załączam listę do wglądu osób które, wpłaciły zaliczki i ci którzy jeszcze mają ponad tydzień czasu na jej wpłatę.
* Przemek21 - zlot ma opłacony
* Kris W12 - przelał o 15zł więcej więc tyle mniej ma przy drugiej wpłacie
Listę od jutra do poniedziałku 25.04.2016 będę aktualizował po każdorazowej wpłacie
Na dzień dzisiejszy wiem że 3 osoby na razie "wstrzymują" swój udział i jeśli nie uda mi się z ośrodkiem przedłużyć daty wpłaty zaliczek to będą one musiały załatwiać pobyt na własną rękę po standardowych cenach, jeśli zarezerwowane pokoje zostaną wynajęte komu innemu (i nie mówię tu o naszym klubie).
Tak więc jeszcze raz proszę tych którzy jeszcze nie wpłacili o przelanie zaliczki (bajońskie sumy to to przecież nie są

Jednocześnie przypominam, iż ośrodek może zmienić istniejący kosztorys, tym samym podnieść ceny jeśli stwierdzi że obecna ilość osób = zaliczek nie jest wystarczająca do uzyskania tak niskich cen.
Jeśli ktoś ma prywanie kontakt z osobami, które nie wpłaciły to prosze Was o skontaktowanie sie z nimi w celu "przypomnienia", bo wiem że nie wszyscy siedzą non stop na forum lub odbierają maile