Witam kolegów potrzebowałbym numeru części bo brak u mnie dwóch gumowych przelotek przez, które przechodzi przewód widoczny po prawej stronie po otwarciu klapy bagażnika. Wychodzi on z górnego wewnętrznego rantu prawego błotnika (tam jest pierwsza uszczelka- przelotka przez którą przechodzi i potem wchodzi w klapę- od dołu też z prawej strony, tam jest ta druga uszczelka. U mnie niestety ich brak i ktoś załatwił to na ostro zielonym silikonem, a chciałbym uszczelnić to oryginalnie.
A zresztą tak po ludzku zaznaczyłem na czerwono o co mi chodzi
[D2 preFL ALL ] Przelotki przewodu w klapie bagażnika
[D2 preFL ALL ] Przelotki przewodu w klapie bagażnika
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2016, 12:13 przez Remarq, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Przelotki przewodu w klapie bagażnika
Jeśli nie będzie Ci przeszkadzało logo to pasują od lanosa lub nubiry, zmieniałem u siebie w zeszłym roku.Remarq pisze:Witam kolegów potrzebowałbym numeru części bo brak u mnie dwóch gumowych przelotek przez, które przechodzi przewód widoczny po prawej stronie po otwarciu klapy bagażnika. Wychodzi on z górnego wewnętrznego rantu prawego błotnika (tam jest pierwsza uszczelka- przelotka przez którą przechodzi i potem wchodzi w klapę- od dołu też z prawej strony, tam jest ta druga uszczelka. U mnie niestety ich brak i ktoś załatwił to na ostro zielonym silikonem, a chciałbym uszczelnić to oryginalnie.
jest do tego jakiś rozmiar numer czy coś żeby to sprawnie zamówić?bybus pisze:Jeśli nie będzie Ci przeszkadzało logo to pasują od lanosa lub nubiry, zmieniałem u siebie w zeszłym roku.Remarq pisze:Witam kolegów potrzebowałbym numeru części bo brak u mnie dwóch gumowych przelotek przez, które przechodzi przewód widoczny po prawej stronie po otwarciu klapy bagażnika. Wychodzi on z górnego wewnętrznego rantu prawego błotnika (tam jest pierwsza uszczelka- przelotka przez którą przechodzi i potem wchodzi w klapę- od dołu też z prawej strony, tam jest ta druga uszczelka. U mnie niestety ich brak i ktoś załatwił to na ostro zielonym silikonem, a chciałbym uszczelnić to oryginalnie.
Hm, ja po prostu poszłem na najbliższe złomowisko. Koszt 2 zł.jest do tego jakiś rozmiar numer czy coś żeby to sprawnie zamówić?
-
- Forum Audi A8