ja tam elektronikiem nie jestem ... caly czas wierze ze uda sie ten mod

![]() |
![]() |
Jeżeli tym sposobem się nie uda to mam praktycznie na ukończeniu rozwiązanie przekaźnikowe z użyciem jednego przekaźnika czasowego wyzwalanego zboczem narastającym i parę kabelków.dracus6662 pisze:wiesz ja tam wrzucilem linka z elektrody ... bo leon chyba juz lata na can ale to tylko tak do wgladu /nakierowania
ja tam elektronikiem nie jestem ... caly czas wierze ze uda sie ten mod
Sam moduł to najmniejsze zło i pikuś, również przeklapanie prostego programu. Najtrudniej jest znaleźć 100% sposób aby zawsze to zadziałało i nie spowodowało reakcji niechcianychdracus6662 pisze:ty tutaj nie marudz tylko z drago klepcie /drukujcie /lutujcie wkońcu ten moduł
tyle że składanie selektywne ciężko do ogarnięcia,mi wystarczy jak na filmiku.drago_o pisze:2-krotne raczej odpada bo już jest w niektórych A8 taka funkcja dla otwierania selektywnego. Ale ogólnie rzecz biorąc jesteś w stanie dowolny sygnał z całego auta wyłapać. Na upartego to nawet migaczem możesz je składać i rozkładać
Kto ? k44761 ? Gdzie za chwilę rok minie jeśli pytałem o sprawę klimy z FL do pre-FL ?Apophis pisze:Ja wiem kto posiada ale nie ma co liczyc że wam cos wystruga więc drago w tobie nadzieje(nie dla mnie rzecz jasna)
Uwierz że zapomniał to raz a dwa że nie ma na to czasu-takie zycie. Koleja osoba ktora sie tym zajmuje to ma jeszcze mniej czasu na zabawy bo sam czekam na pewien soft już kilka miechów. No ale mi sie nie palidice111 pisze:Kto ? k44761 ? Gdzie za chwilę rok minie jeśli pytałem o sprawę klimy z FL do pre-FL ?